banner392

Pamukova'ya, çiftçiye yardımcı olacak Mobil Güneş Enerji Sistemi getirildi.

Çiftçinin en önemli ihtiyaçlarından olan güneş enerji sistemlerinden bir yenisi daha Pamukova ya getirildi. Romorkla istenilen yere taşınabilen ve 45 metre derinlikteki suyu yeryüzüne çıkartıp hizmete sunan Mobil Güneş Enerji Sistemi artık Pamukova da

Pamukova'ya, çiftçiye yardımcı olacak Mobil Güneş Enerji Sistemi getirildi.

Çarşamba günü Bayiliği verilen Dörtyolda ki Derya Güneş Enerji Sistemleri dükkanı önünde teşhire sunulan sistemi gören meraklılar Mobil Sistemi dikkatle incelediler.

 

Konyalı bir firma tarafından üretilen Mobil Güneş Enerji Sistemi güneş panelleri üzerine dizayn edilmiş ve istenildiği takdir de istenilen yere römorkla taşınabiliyor. Sistemi alan çiftçiler günün her saatinde istedikleri tarlasından başka bir tarlaya sistemi taşıyarak günde 80 m2 dolayında su tedarik edebilecekler.  


1977 yılından beri Güneş Enerjileri üzerinde üretim yapan firma yetkilisi bu sistemi kurduktan sonra Türkiye de birçok yerde tanıtım ve satışına başladı. Pamukova da da Derya Güneş Enerji Sistemleri firmasına bayilik verildi. Firma sahibi Ahmet Kazan tarafından satışına başlanan sistemi görmek için çiftçiler Dörtyoldaki bayi önünde sistemi görebilir ve satın alabiliyorlar. Bilgi için tel: 0264 551 38 94 GSM: 0542 395 88 48 den bilgide alabilirler.


İŞTE FİRMA YETKİLİSİNİN SİSTEMLE İLGİLİ İLİNGİÇ AÇIKLAMALARI ŞÖYLE
 
Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 00:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER