banner392

Pamukova, ‘Yöresel Ürünler ve Ayva Festivaline’ hazırlanıyor.

19-20 Ekimde Üçüncüsü gerçekleştirilecek. Pamukova da yetişen Yöresel Ürünler ve Ayva Festivali için geriye sayım başladı.

Pamukova, ‘Yöresel Ürünler ve Ayva Festivaline’ hazırlanıyor.

Pamukova Belediyesi ve Kaymakamaklık yanında İlçe Tarım Müdürlüğününde destek ve Esnafların ve vatandaşların da katılımları ile Pamukova PAYDER öncülüğünde, yapılacak festivale çok sayıda katılım bekleniyor.

Üç yıl önce Ayva Festivali olarak başlayan etkinlik kısa sürede yöresel ürünlerin tanıtımına, üretimine ilgi duyularak festivalin dahada geniş bir organik ürün pazarına doğru gidişi bölgenin de hareketlenmesine çiftçinin daha bir ilgisine mazhar olmaya başladı.

KIZILCIK

GEYVE FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ.

Komşu ilçe Geyve ile benzer festival etkinliğine de şahit olduğumuz üretim ve pazarlama güzelliği devam ederken, bu hafta Geyve de yapılacak olan Geyve Ayva Festivalinin iptal edilmesinden sonra Pamukova’nın da iptal edilebileceği söylentilerine karşı Payder tarafından yapılan bilgiye öre Pamukova Festivalinin iptal edilmeyeceği bilgisi alındı.

MANTAR (KANLICA)

PAMUKOVA FESTİVALİ YAPILACAK.

Pamukova Festivali etkinliklerinde öncülük yapan PAYDER başkanı Ali Urgancı dan edindiğimiz bilgiye göre festival yapılacak. Ancak etkinlik daha çok pazara çıkan ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması şeklinde devam edecek, konser ve benzeri eğlencelerin iptal edileceği öğrenildi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER