banner392

Pamukova Meyve Sebzeciler halinde tek müstahsil Elmacı

Pamukova Karapınar Köyü altında kurulan Meyve Sebzeciler Hali Kooperatifinde inadına hizmet vermeye çalışan Elmacı gelecekten ümitli.

Pamukova Meyve Sebzeciler halinde tek müstahsil Elmacı
Ankaralı olarak ta bilinen ve halden 20 dükkan’dan birini satın alan Elmacı markalı komisyoncu İsa Gürel büyük hayallerle kurulan “Pamukova Meyveciler ve Sebzeciler Kooperatifinde bende bir yer aldım. Ankara Halinde de yerimiz var. Bizi burada Ankaralı olarak ta tanırlar. Pamukova da 22 senedir çalışıyorum. Burada çok sayıda üretici ile yakın çalışmalarımız oldu ve hala devam ediyor. Pamukova çok güzel bir yer insanları da öyle. Zaten o yüzden burada yatırım yapmaya çalışıyoruz. Ancak yıllarca burada oluşmuş bir gelenek var. Pamukova çiftçisi eski geleneklerini devam ettiriyor. Halbuki Halimiz tam anlamı ile hal gibi çalışsa üretici mağdur olmaz” dedi.
Üreticilerin Hallerine sahip çıkması gerektiğini söyleyen İsa Gürel:
 “Karapınar köyü altında 3 bin tonluk Soğuk Hava Deposu yapımına başladık. Şeyhvarmaz ile Mekece köyünde de arkadaşlarım Soğuk Hava Deposu yapacaklar tabi o azman Pamukova’nın meyve ve sebzesi daha da iyi değerlendirilmiş olacak” dedi.   


Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2012, 09:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
FATİH
FATİH - 11 yıl Önce

pamukovamiza deger verip yatirim yapan elmaci firmasina teşekkür ederiz..

Mürsel canak
Mürsel canak - 12 yıl Önce

Yuru be elmaci holding

SIRADAKİ HABER