banner392

Pamukova Meyve Sebze Üreticileri Birliği Hal Kuruyor

Karapınar köyü yakınlarında, D-650 karayolu kenarında inşa edilmesi planlanan halde çiftçiler ürünlerini doğrudan pazarlama imkanı bulacak. 16 bin metrekarelik alanda inşa edilecek halde 40 iş yerinin yanında, soğuk hava depoları da bulunacak.

Pamukova Meyve Sebze Üreticileri Birliği Hal Kuruyor

Birlik Başkanı İbrahim Erol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halin sadece Pamukovalı üreticilere değil, Bilecik, Kocaeli, Düzce ve Bolu illerine de hizmet edeceğini bildirdi.

İlçe Tarım Müdürlüğünün desteğiyle birliği kurduklarını anımsatan Erol, '250 üyemiz bir araya gelerek görev bölümü yaptılar ve beni de birlik başkanı seçtiler. Uzun yıllardır üreticinin özlemini çektiği serbest piyasa şartlarında, ürünlerini gerçek değerine satabilme beklentileri bundan sonra bitecek. Üreticimiz mallarını iki adım yanlarında olan hale getirip satabilecekler. Yıllardır uzak hallere mal gönderip parasının peşinde koşan ve mağdur olan çiftçimiz bundan sonra rahat edecek' dedi.

Halin alıcılara da büyük kolaylıklar sağlayacağına işaret eden Erol, 'Çevre illerden mal almak için gelenler artık tarla tarla dolaşıp mal aramayacak. Halimize gelip istedikleri çeşit ve cinste ürünü halden alabilecekler. Birlik olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Bölgemize yatırım yapanlara yardımcı olacağız. Yeter ki buraya gelip yatırım yapsınlar' diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 23:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Pamukovalı
Pamukovalı - 10 yıl Önce

bu sayede pamukova da yetişen meyvelerimizi uzak illere bile duyurabildik . düşünceleriniz çok güzel emeğinize sağlık

HALDUN AYDIN KÖROĞLU
HALDUN AYDIN KÖROĞLU - 13 yıl Önce

Kutluyorum. İbrahim Beye de Baş Sağlığı Diliyorum. Meyveciliğin Duvayeni Rahmetle Andığım İsmet Amcaya Allahtan Rahmet Diliyorum.Üç Evler Kahvesinde ve Karapınar Köyünde Birliği Kurmak İçin Yer Alımı İçin Çok Sabahladığımı Hatırlıyorum.Pamukovalılara Helal Olsun.Çalışan İnsanlar En Güzel Şeylere Layıklar. ŞİMDİ MEKECELİLERE HAYDİ DİYORUM TARIM KREDİ İÇİN ALINAN MEKECEDEKİ YERE SOĞUK HAVA DEPOSU VE PAKETLEMEYİ FAALİYETE GEÇİRELİM.
O PROJENİN BENZERİ PAZARLAR KÜTAHYADA VAR.MEKECELİLER GELİN 5 000 TON ŞOKLAMALI SOĞUK HAVA DEPOSU.
ÜÇ EVLERE BATI MARMARA AJANSIYLA BİR KÜLTÜR MERKEZİ YAPACAKTIK.ÇİFTÇİLERE UCUZ GİRDİ VE KÜLTÜR MERKEZİ OLACAKTI.
hEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN.ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. T.C.ZİRAAT BANKASI MÜDÜRÜ PAZARLAR/KÜTAHYA SAYGILARIMLA

Mustafa KARAYER
Mustafa KARAYER - 13 yıl Önce

Hal Konrol Noktasından yakınan çiftçiler.Pazarcının gelememesinden yakınan çiftçiler...Haydin hep beraber desteğe.

ömer turan
ömer turan - 13 yıl Önce

her şeye rağmen düşünülmesi bile çok güzel olan bişey bu bence çok geç kaldık ama zararın neresinden dönülse kardır. yorumlara gelince önce iyi niyetli düşünelim lütfen kolayı yapmak(çamur atmak) herkesin işi zoru başarmak er kişinin işi emeği geçenlere teşekkür ederim p.ova için milat sayılır herkesin destek vermesi lazım eksiklikler tabiki olacaktır.zamanla hepsi olur önemli olan ilk adımı atmaktır.saygılar pamukovam.

Gariban 54
Gariban 54 - 13 yıl Önce

Bi Pamukovalı Olaraktan Gurur Duyarım Cok Guzel Bi Düsünce Hersey Düsünülmüs Planlanms Ve Yapılmıs Bızım Abimiz Amcamız V.s Büyühümüz Kendi Malını Kendi Yerinde Saklamalı Allah Utandırmasın İns Ck Güzel Olur Hayırlı İsler :)

vahdet
vahdet - 13 yıl Önce

Arkadaşım en kısa zamanda çayınızı içmeye geliyorum ve birliğinize üye oluyorum. Allah utandırmasın ve muvaffak etsin.

i mercan
i mercan - 13 yıl Önce

ben yönetimin içinden biriyim.göruyorumki 4 gun once çıkan haberi 421 kişi okumuş.isterdimkidaha çok insan okusun.yaptığı yorumlarla önumuzu açsın.ben 37 yaşındayım.gördumki pamukovalı her zaman işin kolayına kaçıyor,yapılan eleştiriler gibi.eleştiri bizim için korktuğumuz bir şey asla değil.ama haddide aşmamak lazım diye duşunuyorum.bir cocuk doğduğunda ondan koşmasını beklemek ancak ahmaklık olur.birliğimiz kurulalı 8/9 ay oldu.kimsede gelip bize fikir beyan etmedi.arkadaşın biri diyorki alt yapı nerede soğuk hava,dukkanlar şukadar söyleyeyim oraya 100 milyara yakın harcama yapıldı.120milyarda 10gune kadar yapılacak.kimseden 1lira talep edilmedi,edilmeyecek.oraya 20 kadar dukkan yapılıyor vahdet kardeşin dediği gibi kafasını çalıştıranlar 12 sini satın aldı bile.eleştiri yapılmalı,ama yapıcı olmalı.eleştirilerinizi bizimle paylaşın.yönetim olarak pamukovalıdan tek isteğimiz DESTEK DESTEK DESTEK.nasılml;malınızı orada pazarlayarak,kahvede değil bizzat bize fikirbeyan ederek.BEKLİYORUZ

vahdet
vahdet - 13 yıl Önce

İsmini yazmaktan aciz, kişicik'e cevap: pamukovalıyım diyebilecek girişteki tabelaya göre 20.000 insan yaşıyor.
Okuduğunu anlamaktan acizler topluluğuyla hiç bir iş olmaz.. burada ahkam kesersin. Kahvehanede dedikodu yaparsın. Kendin ilerlemediğin gibi, kalkınmak isteyen çaaresiz insanların moralini bozarsın. yatırım yapacak girişimciyi kaçırtırsın. Merak etme, kafasını çalıştıran,işini yapanlar, arazisini borçlarına karşılık ipotek ettirdiğin tarlaları elegeçirir. sen hala kendi durumuna bakmaz ona buna çamur atarsın. kullanılması yasak zehirlerle, tarımsal mücadele yaptığını sanarak meyveni sebzeni zehirlersin.
Budama bilmez, yövmiye ile ağaca zarar verecek-ilkel yöntemlerle dallarını kestirirsin.400 kuruştan bahçeden malını satınca paran eline geçmeden kendini dünyanın sahibi sanırsın.tarlandan 15 ton mal çıkarır siirtli konyalı eloğlu.sana da 10 ton çıktı der. senin eline kilosu 250 kuruştan 5 ay sonra para geçer.


SIRADAKİ HABER