banner392

Pamukova da yapılacak festivale yoğun katılım bekleniyor.

Pamukova da yetiştirilen yerli ürünlerin tanıtıldığı Ayva Festival olarak da bilinen geçen yıl ilki yapılan bu yıl ikincisi yapılacak. festivale büyük katılım bekleniyor.

Pamukova da yapılacak festivale yoğun katılım bekleniyor.
 “Pamukova Eko Pazar Doğal Ürünleri e Ayva Festivali” adlı etkinlik PAYDER (Pamukova ve Pamukova Ayvasi Tanıtma Derneği) Öncülüğünde orğanize ediliyor. Geçen yıl yapılan Ayva Festivalinden sonra kurulan PAYDER in genç ve dinamik başkanı Ali Urgan bu seneki festivale çok daha etkin hazırlık ve çalışmalar yaparak başladıkları söyledi.


Genç girişimci olan Ali Urgan festivale binlerce kişinin katılacağını tahmin ettiklerini söyledi. Ali Urganı yalnız bırakmayan
Sakaryagiad da Başkanı Gökhan KORKMAZ,  Gönderdiği mesajda “Başkan yardımcımız olan Ali Urgan’ın başkanlığı ile önemli hizmetler veren Payder in Pamukova da düzenleyeceği ve tarımın Sakarya'mıza katma değer oluşturmasının planlandığı etkinlikler kapsamında 23 eylül de düzenlenecek festival için yönetim kurulumuz ile Pamukovadayız.. ilçe tarım müdürümüz ve yetkililer ile festivalin başarılı sonuçlanması adına istişarelerde bulunduk... Sakarya sadece sanayisi ile değil tarımı ve turizmi ile öne çıkmalıdır” dedi.

Yine Meyva Diyarı olan Pamukova nın genç İlçe Tarım Müdürü Ümit Erol da festivalın hazırlanmasında en çok çalışan isimleri arasında görünüyor.

Günler öncesinden 23 Eylül Cumartesi günü Pamukova Kent Meydanında kurulacak olan festival alanının hazırlanmazında destek veren birçok kurum ve kuruluşlar var.
işte o kurum ve kuruluşlardan bazıları

T.C Pamukova Kaymakamlığı, Pamukova Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, İlçe Tarım Müdürlüğü, Sakarya Üniversitesi, Milli Eğitim Bakanlığı İlçe Müdürlüğü, Türkiye Ziraa Odaları Birliği, Pamukova Ziraat Odası, Taşpakon (Tüm Aşçilar Pastaciler Konfederasyonu), Sakpad (Sakarya Profosyonel Aşçılar Derneği)

Pamukova da bugün gerçekleşek olan Pamukova da Yerli Ürünlerin Tanıtıldığı Eko Pazar festivaline Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu,

Sakaryalı olan Eskişehir valisi Sakaryalı olan Özdemir Çakacak da davet edildi.


TANITIM ÇOK GENİŞ ALANA YAPILDI.

Pamukova Eko Tarım Ürünleri Fuarı için yoğun bir tanıtım kampanyası yapıdı. Pamuikova dışında birçok radyo gate ve internet ortamında yapılan duyuruların dışında bugan yapılan son tanıtım Sakarya Merkezinde yapılan tanıtım oldu. Maskotlarla kalabalık yerlerde yapılan tanıtım ve fuarı davet eden Payder başkanı Ali Urgan bugün yoruduk ama çok etkili tanıtım yaptık dedi.

İŞTE DÜNDEN GÖRÜNTÜLER



Başkan Herkesi devat etti.

işte o festival ile ilgili afiş  

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017, 23:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER