banner392

Osman Usta Pastanesi dualarla hizmete girdi.

Meşhur Osman Usta dondurmaları sahibi Pamukova da birde pastane açtı. Açılış kurdelesini Pamukova ve Geyve Belediye Başkanları birlikte kestiler.

Osman Usta Pastanesi dualarla hizmete girdi.

Pamukova da daha önce Osman Usa Dondurmaları olarak iş yeri açan Geyve li Osman Usta şimdi de Osman Usta Pasanesi açaralar ilçedeki iş yeri sayısını ikiye çıkardı.

Cuma günü namazdan sonra açılışı yapılan Osman Usa Pastanesi nin açılış kurdelesini Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve Pamukova çarşı cami imamı İbrahim Arslan birlikte kestiler.

Dualar eşliğinde açılışı yapılan pastahanenin açılışından sonra misafirlere kuru pasta ve içiçek, ayrıca pilav ikramı yapıldı. Yeni işyerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Cevat Keser ve Murat Kaya Osman Usta ile de bir süre sohbet ettiler.

Geyve, Alifuapaşa ve Pamukova da da yerleri bululan meşhur Osman Usta dondurmalarının kurucu ve sahibi olan Osman Usta çocukları ve çalışanları ile birlikte yeni iş yeri önünde objektifimize poz verdiler. Yeni iş yerinin yöneticisi olan Turan Özkaya ise Pamukova da ikinci iş yerlerini açtıklarını, yeni yerde dondurma dahil çok çeşitli pasta çeşitleri ile hizmet vereceklerini söyledi. Turan Özkaya: “Yeni yerimizde her çeşit tatlı ve pasta çeşitlerimiz olacak. Yıllardır Osman Usta markası ve kalitesi biliniyor. Pamukova da da hizmetlerimiz devam edecek.”dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018, 20:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER