banner392

Kayalar İnşaat yeni yıla yeni projelerle giriyor.

İstanbul, Antalya, Sakarya / Pamukova, Bilecik / Osmaneli de çok sayıda insanı ev sahibi yapan Kayalar Grup İnşaat firması yeni yılda da yeni proje yapımına devam edecek.

Kayalar Grup Pamukova da davam eden inşaatları yanında Antalya’da da yeni konutları için çalışmalara devam ediyor. Geçtiğimiz günler Antalya Varsak ta devam eden “Varsak Çamlık Apartmanı çalışmalarını yakından incelemek için bölgeye giden Kayalar Grubu İnşaat şirketi kurucu ve sahibi Kemal Kaya Antalya da yeni proje için yer alımı araştırmalarına başladı. Antalya da Kayalar 2+1, 3+1 100 m2 den başlaşan Varsak Çamlık İnşaatlarını bitirmiş durumda.

 

Pamukova da ilk işine  Elperek Mahallesinde Duralı Konutları ile  başlayan daha sonra “Kayalar Fatih, Arda Apartmanı”, “Kayalar Alperen Apartmanı”, “Kayalar Seher Apartmanı” İnşaatlarından sonra şimdi de Kayalar Duralı konutlarına ek yeni konforlu ve modern konutlarla  2015 yılına giriyor.

 

Yeni konutların teknik takibi ve satış işleri Kemal Kaya’nın oğlu  Aykut Kaya tarafından takip ediliyor.

 

Kemal Kaya 2015 yılında daha çok Antalya, İstanbul ve diğer yerlerdeki inşaatların takibi yanında emlak alanında da yaptıkları çalışmaları yakından takip etmeye devam edeceğini söylüyor.

 

KAYALAR GURUP İNŞAAT NELER YAPIYOR?

Bu soruyu Şirket kurucu ve yöneticisi Kemal Kaya ya yönelttiğimizde şu yanıtı alıyoruz.

TAAHÜT HİZMETLERİ

Şirket 2000 yılından itibaren Kayalar İnşaat, Teknik ve güncel maliyet analizi yapabilme yeteneği ile taahhüt projelerine optimum fiyat verebilme olanağına sahiptir.

Taahhüt hizmetleri alanında betonarme ve ince inşat çalışmaları; komple anahtar teslimi inşatlar yaptığı gibi, projelerin sadece betonarme veya ince işlerine de teklif verebilmekte.

Fizibilite, projelendirme, müşavirlik; sadece bizlere sunulan projelerin uygulamasını yaptığı gibi henüz arsa konumunda olan gayrimenkullerin fizibilitesini, projelendirilmesini, müşavirliğini de üstlenerek inşaatların yapımını gerçekleştiriyorlar.

 

Konut, İşyeri, Fabrika projeleri ise hayata geçirmek isteyen, bireysel veya kurumsal yatırımcılara, iddialı fiyat politikalar ve kaliteli çalışmalar ile hizmet sundukları için kendilerinin tercih edildiğini söyleyen Kemal Kaya özellikle Pamukova da yeni yırda da yeni projeler üretmeye devam edeceklerini söylüyor.

 

KAYALAR GRUP İNŞAAT IN BUGÜNÜ KADAR YAPTIĞI BAZI PROJELER ŞUNLAR

 

Varsak Çamlıbel Apartmanı Varsak / ANTALYA

 

Kayalar Kalemcioğlu Apartmanı Osmaneli / BİLECİK

 

Kayalar Fatih Arda Apartmanı Pamukova / SAKARYA

 

Kayalar Osmanlı Apartmanı Osmaneli / BİLECİK

Kayalar Ece Apartmanı Osmaneli / BİLECİK

 

Kayalar Alperen Apartmanı Pamukova / SAKARYA

 

Kayalar ANT Apartmanı Varsak / ANTALYA

 

Kayalar Seher Apartmanı Pamukova / SAKARYA

 

Kayalar Arsin Apartmanı / İSTANBUL

 

Kayalar İş Merkezi Avcılar / İSTANBUL

 

Kayalar Bodur Apartmanı Pamukova / SAKARYA 
Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 00:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukova,lı.
pamukova,lı. - 9 yıl Önce

sorunlu ev almak isteyenler buyursun.

SIRADAKİ HABER