banner392

Ak-Gıda Enerji Proje Grubu Enerji Oscar ödülü almaya hak kazandı.

Her yıl ICCI – Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında verilen Oscar Ödülleri Ankara da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ak-Gıda Enerji Proje Grubu Enerji Oscar ödülü almaya hak kazandı.

Dereceye giren iki kategoride toplam 12 ödülü sahiplerine, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Hasan Köktaş verdi. 

 

Türkiye'de enerji sektörünün en önemli ve lider yaklaşık 50 şirketinin başvuruda bulunduğu Pamukova dan da Ak-Gıda Enerji Proje Grubu katıldığı Enerji Oscar'ları ödülü değerlendirmesinde Doğalgaz Kategorisi'nde Ak Gıda Kojenerasyon Tesisi Özel Ödülü almaya hak kazandı.

 

 

Türkiye'nin en büyük enerji ve çevre konferansı ve fuarını düzenleyen sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık, üçüncü kez Türkiye'nin en başarılı enerji projelerini ödüllendirdi. Ülkemizdeki enerji sektörünün başarılı proje uygulamalarının seçildiği ve enerji sektörünün en prestijli yarışması olarak bilinen ICCI Enerji Oscar Ödülleri kapsamında 2 farklı kategoride toplam 12 ödül verildi.

 

Ödüller JW Marriott Hotel Ankara'da düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Törende açılış konuşması yapan Sektörel Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Bulak ICCI Enerji Oscar Ödülleri'ne katılmak için yatırımcı firmaların ilgisinin arttığını, her yıl sektörde önemli bir heyecan yarattığını söyleyerek, "Başvuran tüm santraller jüri üyelerimiz tarafından ölçülebilir kriterlere göre puanlama sistemiyle değerlendirilip her kategoride en yüksek puanı alan santrallere Enerji Oscar Ödülleri layık görülmüştür" dedi.

 

Biyokütle ve Atık Kategorisi'nde Nuh Çimento San. A.Ş.'ye ait Kocaeli Arıtma Çamuru Kurutma Tesisi, Güneş Kategorisi'nde Fina Enerji'ye ait Özyeğin Üniversitesi Fotovoltaik Enerji Santrali, Doğalgaz Kategorisi'nde ise Ak Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ye ait Ak Gıda Kojenerasyon Tesisi Özel Ödülü almaya hak kazandı.

Ak-Gıda Adına ödülü Bakım Gurup Müdürü Adnan Akkoyun aldı.

 

AK GIDA ENERJİ GURUP ÜYELERİ:

Adnan Akkoyun

Umut Ülker

Ercan Akkaya

Muharrem Aktaş

Hayrullah Urgan da ödül töreninde hazır bulundular. 



Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2013, 10:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

akgıda enerjide cavat kesri n resminigöremedik adam o fabrikayı pamukovaya getiricem diye telef oldu millette yedi

Enişte...!
Enişte...! - 10 yıl Önce

ak gıda teşekkurler,,, ülkeye yatırımınıza ve ödülünüz hayırlı olsun,gururlandık
pamukova ya yatırım ve aş,iş herşey için teşekkurler,
ancakkkk,,, ak gıda 10-15 senedir pamukova ilçesininin insanına kazandırdıkları belli ama isterdikki ak gıda isminin ölümsüzleştirilmesi ,,buda pamukova ya yapılacak eserlerle olur,,,örneğin diğer şehir veya ilçelerdeki sizler gibi büyük yatırımlar içinde olan şirketler,isimlerini ölümsüzleştirmek için eğitimlere destek vermekte,, buda sizler gibi büyük değerli iş adamların destekleriyle olur,pamukovanın ihtiyacı, sizlere yakışır isminizle anılacak bir anadolu meslek lisesi ve burdan mezun olacak öğrencilere verilecek iş imkanları,,, teşekkurler ak-gıda .....

saygılarımla

enişte..!!

SIRADAKİ HABER