banner392

Yüksek Okul Öğrencileri 2. Geleneksel Aşure günülerini düzenlediler.

P.M.Y.O (Pamukova Meslek Yüksek Okulu) Öğrenci Temsilciliği tarafından okul da düzenlenen aşure gününe öğrenciler dışında Pamukova’dan da yoğun katılım oldu.

Yüksek Okul Öğrencileri 2. Geleneksel Aşure günülerini düzenlediler.

 Okul bahçesinde öğrenciler tarafından servis edilen aşureleri yiyen öğrenciler okul temsilciliğine teşekkür ettiler. Pamukova’dan Belediye adına güne katılan Osman Yılmaz ve belediye personeli, etkinliği düzenleyen öğrencilere teşekkür ettiler.


Geçen senede okul temsilciliği tarafından başlatılan geleneksel aşure gününün ileriki yıllarda da yapılacağını söyleyen Öğrenci Temsilcisi Başkanı Beytullah Özmen güne katılanlara ve destek verenlere teşekkür etti. “Günümüze destek veren Pamukovalı esnaflara ve günümüze katılanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Meslek Yüksek Okulundaki 2. aşurenin ekinliğinin yapılmasına: ( İpekçiler Unlu Gıda Mamulleri, Yüksel İnşaat, Pamukova Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz, Galeri Vahit, Turanlar Kız Öğrenci Yurdu, Şenerler Gazetecilik Bayii, Pamukova Birlik Koop, Sobacılar Ticaret,Çavuşoğlu Kuruyemiş, Nisa Turizm, Özdemirler Ticaret.) Katkı ve destek verdiler. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 23:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER