banner392

Vali beyin eşi Emine Hayriye Büyük ‘Gönül elçileri’ tanıtım programı için Pamukova’ya geldi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayesinde yürütülen “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında İlimizde de Sakarya valisi Musafa Büyük ün eşleri Emine Hayriye Büyük tarafından yürütülen proje kapsamında 75. Yıl İlköğretim Okulu toplantı salonunda tanıtım toplantısı yapıldı.

Vali beyin eşi Emine Hayriye Büyük ‘Gönül elçileri’ tanıtım programı için Pamukova’ya geldi.
 Toplantı öncesinde ilçemize gelen Vali beyin eşini Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun ve  eşi  Meftun Dursun . 75. Yıl İlk Öğretim Okulu giriş kapısında karşıladılar. Toplantı öncesi okul müdürün makam odasında bir süre ağırlanan Emine Hayriye Büyük bir süre kaymakam ile eşi ile sohbet ettiler.
 
 “Gönül Elçileri Projesi”  tanıtım toplantısı İstiklal marşının okunmasından sonra başladı. 150 kişilik salon dinlemeye gelenleri almadı. Okulda öğretmenler zümre toplantıları olması nedeniyle yoğun bir kalabalık oldu. Salona sığmayan dinleyiciler koridorda toplantı bitene kadar beklediler.
 
Çocukların doğru davranış kazanmasında Gönüllü ailelerin desek ve yardımlarına kadar birçok konunu cinevizyon eşliğinde anlatıldı.
 
Pamukova Belediye başkanı Cevat Keser, İlçe Milli Eğitim müdürü Halil Ceylan ve okul müdürleri ile öğretmenlerin de katıldığı toplantıda Kaymakam Tuncay Dursun kısa bir konuşma yaptı ve toplantıyı düzenleyenlere teşekkür etti ve “Hoş Geldiniz” dedi.
 
Proje ile ilgili konuşma ise Aile ve Sosyal Politikalar müdür yardımcısı Elif Can Yüce tarafından yapıldı. Sosyal Politikalar İl müdürlüğü uzmanı Fatma Sarıoğlu ise proje hakkında bilgiler verdi.


 
Toplantıya katılanlara Okul müdürlüğü tarafından kuru pasa ve içecek ikramı yapıldı.
Bir saate yakın süren Gönül Elçileri Projesi tanıtım toplantısında Emine Hayriye Büyük konuşma yapmadı.
 
Toplantıdan sonra Sakarya’dan gelen Emine Hayriye Büyük makam arabası ile ilçeden ayrıldı.


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2013, 13:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER