banner392

TEOG tan Kaç Türkiye 1. Si var?

TEOG birincilerinin isimleri duyulmaya başlandı. Soruların hepsine eksiksiz bir şekilde doğru cevap veren öğrencinin TEOG birincisi ilan edildiği bu yıl da, Yurdun dört bir yanında ilan edilen TEOG birincileri başarılarının sırrını paylaştı. İşte Pamukovahaber olarak bulabildiğimiz 20 tane TEOG birincileri ve hayat hikayeleri.

TEOG tan Kaç Türkiye 1. Si var?
 (NOT: İlk sırayı ilçemiz 1. ine verdik. Görüntüyü ise Kaynarca 1. ine verdik. Çünkü ilk haber buldum diye balıklama atlayanlar buldukları resim üzerine kendi logolarını koyduklarından biz logo koymayan ve valinin ödül verdiği Kaynarca Miman Sinan Öğrencisi Ayşegül Erdem’in görüntülerini manşette kullandık.)

İŞTE TÜRKİYE DE BULABLDİĞİMİZ TEOG 1. CİLERİ

1.TEOG 1 Türkiye Birincisi Pamukova’dan…

Pamukova Mehmet Atıf Aydın İmam Hatip Ortaokulu 8’inci Sınıf öğrencisi Tarık Buğra İhtiyar TEOG1 de 120 soruyu tam bilerek Türkiye birincisi oldu..

TEOG kapsamında, 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik birinci dönem ortak sınavları 23  24 Kasım’da gerçekleştirilmişti. 17 Aralık ve 18 Aralık tarihlerinde yapılan mazeret sınavlarının sonrasında öğrenciler ve veliler artık TEOG sonuçlarının açıklanacağı günü beklemeye başlamıştı ve 1 milyon 190 bin 826 öğrencinin merakla beklediği TEOG sınav sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarına göre Pamukova Mehmet Atıf Aydın İmam Hatip Ortaokulu 8’inci Sınıf öğrencilerinden Tarık Buğra İhtiyar TEOG1 sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayıp Pamukova’ya bir ilk yaşattı ve Türkiye birincisi oldu.

2-TEOG 1’incisi ödülünü Vali’nin elinden aldı

TEOG sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan Kaynarca Mimar Sinan Ortaokulu öğrencisi Ayşegül Erdem’e dizüstü bilgisayar ödülünü Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş verdi.

Kaynarca Konak Mahallesinden Yasemin ve Kadir Erdem (TV tamircisi) çiftinin kızları Ayşegül Erdem’e ilçede uygulanmakta olan EKİP (Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi)
Seyfettin Selim Başarı Ödülleri kapsamında dizüstü bilgisayar hediye edildi. Ödülü ilçeye açılış töreni için gelen Vali Hüseyin Avni Çoş verdi. 
23 - 24 Kasım tarihlerinde yapılan TEOG sınavında Kaynarca Mimar Sinan Ortaokulu öğrencilerinden Ayşegül Erdem 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasında yer aldı.

3-Koyun Otlatırken çalıştı, TEOG 1. Si oldu.

Okuldan arta kalan zamanlarını çobanlık yaparak geçiren Mahir Gündoğdu, TEOG’da 120 sorunun tamamını doğru yaptı ve birinciler arasına girdi. Doktor olmak isteyen Mahir’in hedefi, fen lisesinde okumak

Tunceli, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında geleneği bozmadı. Geçen yıl da sınavda birinci çıkaran Çemişgezek İlçesi, bu yıl da ismini birinciliklere yazdıran ilçe oldu. İlçenin Payamdüzü Ortaokulu öğrencisi Mahir Gündoğdu, ikinci dönem TEOG sınavında 6 dersten 120 sorunun tamamını doğru yaptı ve Türkiye birincileri arasına girdi.

4-TEOG Türkiye birincisi kim oldu?

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, her iki TEOG sınavında tüm sorulara doğru cevaplayan ve 500 tam puan alan TEOG Türkiye 1.si Ozan Özbey'i makamında kabul etti. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Bulut, Özel Yıldız Ortaokulu Müdürü Ayşe Rabia Yıldız Degeç, öğrenci Ozan Özbey'in öğretmen annesi Emine Özbey ve öğretmen babası Şerif Özbey ile beraber Kaymakam Numan Hatipoğlu'nu ziyaret ettiler. Kaymakam Hatipoğlu, bu başarıda emeği geçen okul yönetimine, öğretmenlere ve ailesine teşekkür ederek öğrenci Ozan Özbey'e hediye takdim edip başarılarının devamını diledi. Öğrenci Ozan Özbey Galatasaray veya Ankara Fen Lisesine giderek Mühendis olmak istediğini söyledi.



5-Başkandan TEOG Birincisi 14 Öğrenciye 14 Altın



Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TEOG sınavında başarı sağlayan 14 öğrenciyi 14 altınla ödüllendirdi. Kırşehir'in eğitimde önemli bir birikime sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Bahçeci, “Burada en büyük katkı eğitim camiası ile ailelerin kollektif çalışmalarıdır. Öğrencilerimizin sınavlarda başarılı olduğunu görmek şehrin Belediye Başkanı olarak beni mutlu ediyor.”dedi.


Eğitimde gelen başarıyı her gittiği platformda anlattığını ifade eden Belediye Başkanı Bahçeci, “Eğitimle ilgili başarılarımızı gittiğimiz her platformda söylüyoruz. İnsanlar şehirleri tercih ederken mutlaka eğitim seviyesine bakıyorlar. İlimiz eğitimin yüksek olması nedeni ile yaşanabilir şehir haline geldi. Farklı okullardan birinci çıkması bizleri mutlu ediyor. Belediye olarak okullarımıza imkan dâhilinde yardım ediyoruz. İddiamızda inşallah sizlerle devam edecek. Tabiî ki başarıda istikrar çok önemlidir. Bir sınavda başarılı olmak yetmiyor. Bu başarıyı sürdürmek daha önemli. Sizler ne kadar başarılı olursanız bu ülke o kadar gelişecek 14 öğrencimiz tam puan almış inşallah bu sayı seneye daha da artacak. Siz bir ölçü koyacaksınız ki eğitimde daha ileriye taşımak için gayret edebilelim. Sizleri çok tebrik ediyorum. Bu başarılara sizler ve öğretmenlerimiz sayesinde devam edeceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum.” diye konuştu. Sınavlarda derece yapan öğrenciler altınla ödüllendirildi.


6-TEOG Türkiye birincisi kim oldu?

TEOG Türkiye birincisi kim oldu ve Türkiye birincisinin adı ne? TEOG sınavından tüm soruları doğru cevaplayan ve Türkiye birincisi olan Ozan Özbey, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu'nu ziyaret etti.

 

7-BİLECİK BİRİNCİSİ YUNUS EMRE KAHRAMAN OLDU

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Atatürk Ortaokulu öğrencisi Yunus Emre Kahraman bu yılki TEOG sınav sonuçlarına göre Türkiye birincileri arasında yer aldı. 

Yunus Emre Kahraman TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak Türkiye birincileri arasına girmeyi başardı. Okul Müdürü Yusuf Cengiz Yarengümeli, öğrencisini ve öğretmenlerini bu başarılarından dolayı kutladı. Yarengümeli, "Başarılı öğrencimiz Yunus Emre, dersleriyle birlikte sosyal ve kültürel alandaki başarılarını Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında da sınavında da göstererek taçlandırmıştır. Öğrencimizin başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu başarılarda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyor, bu güne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen değerli Bozüyük halkımıza teşekkürlerimi sunarım" dedi.

8-SİVASLI İKİZLERİN TEOG BAŞARISI

Sivas'ta yaşayan ikiz kardeşler Beyza ve Ahmet Çetinkaya, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm soruları doğru yanıtlamanın sevincini yaşıyor.



Anaokulundan bu yana birbirlerinden hiç ayrılmayan ve aynı sınıflarda eğitim gören ikiz kardeşlerin TEOG'da da tüm soruları doğru yanıtlayarak aynı başarıyı göstermesi dikkati çekti. 



Yavuz Selim Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Beyza Çetinkaya (14), AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikizi Ahmet ile hiç ayrılmadıklarını ve anaokulundan bu yana hep aynı sınıflarda eğitim gördüklerini söyledi. 

9-İSTANBUL TEOG BİRİNCİSİ GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞTI

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi olan 13 yaşındaki Göksu Darcan, başarısının sırını düzenli ders tekrarı olarak açıkladı. 



Geçtiğimiz aylarda yapılan TEOG sınavının sonuçlarının açıklanmasının ardından dereceye giren öğrenciler de belli oldu. Gaziosmanpaşa Ülkü Ortaokulu'nda eğitim gören Göksu Darcan, tüm sorulara doğru yanıt vererek büyük bir başarıya imza attı. Binlerce öğrencinin ter döktüğü sınavda Türkiye birinciliği elde eden Darcan, başarısının sırrını düzenli ders çalışmak olarak açıkladı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye 1'incisi olan Göksu Darcan'ı makamında ağırladı. Darcan'ı tebrik eden Başkan Usta, başarılı öğrenciye tamaltın ve bilgisayar hediye etti.

10-ADIYAMAN TEOG BİRİNCİSİ HEDİYESİNİ ALDI

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde kafa tasında maganda kurşunu ile yaşayan 8. sınıf öğrencisi Derya Güven (14) TEOG’da 120 sorunun tamamını doğru cevapladı.



Kahta ilçesinde Türkiye Petrolleri Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Derya Güven, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasına girdi.



Aileyi ziyaret eden Kahta Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen ve Türkiye Petrolleri Atatürk Okul Müdürü Mehmet Yıldırım, azmi ile tüm Türkiye ye örnek olan Derya Güven’e altın hediye ederken, ailesine ise çiçek takdim etti.

11-KÜTAHYA'NIN TEOG BİRİNCİSİ HİKMET FURKAN ŞİMŞEK OLDU

Milli Eğitim Bakanlığın’ca açıklanan resmi TEOG sınav sonuçlarına göre, Merkez Fatih Ortaokulu 8. sınıf ögrencisi Hikmet Furkan Şimsek, 120 sorunun tamamını dogru cevaplayarak Türkiye birincisi olduğu bildirildi. 



Ayrıca ögrencinin Kütahya ilinde devlet okulları içerisinde 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayan tek öğrenci olduğu belirtildi.

Okul müdürü sayın Salih Sebahattin Ener, öğrencinin öğretmenlerini ve ailesini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Bu arada, Hikmet Furkan Şimşek, başarısından dolayı okul idaresi tarafından altın ile ödüllendirildi.

12-DİYARBAKIR'DA 5 TEOG BİRİNCİSİ

TEOG'da 5 Türkiye birincisi çıkaran Diyarbakır, büyük bir başarıya imza attı. Kentte açılış ve incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, başarılı öğrencileri plaketle ödüllendirdi. 



Diyarbakır final okulları, 2016-2017 TEOG 1 sınavında 5 Türkiye birincisi çıkararak rekor bir başarıya imza attı. Bu başarının açıklanmasıyla birlikte, açılış ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Diyarbakır'da bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu ve Ebubekir Bal ile birlikte, öğrencileri plaket vererek, ödüllendirdi. Başarının mimarlarından Final Eğitim Kurumları 11. Bölge Temsilcisi Şahin Otu ve Ortaokul Müdürü Emrah Bürhan, Türkiye de her yıl TEOG birincisi çıkarmanın artık Final'de bir gelenek haline geldiğini dile getirdiler.

13-TATVAN'DA TEOG BAŞARISI

Bitlis'in Tatvan ilçesi, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) 58,68'lik puan ortalamasıyla il birincisi olurken aynı zamanda ülke ortalamasını yakaladı.



Konuyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, elde edilen başarının ekip işi olduğunu belirterek, eğitim alanında önemli başarılar yakaladıklarını ifade etti. TEOG birinci dönem sınavında, Türkiye‘nin 58,68’lik puan ortalamasını yakalamanın gururu içinde olduklarını kaydeden Yüzer, "Geçen yıl TEOG birinci dönem sınavında 55,03’lük puan ortalamasıyla il birincisi olan ilçemiz, bu yılda 58,68 puan ortalamasıyla yine il birincisi olmayı başardı. Aynı zamanda 58,68 olan Türkiye puan ortalamasını da yakalamış olduk. Bu başarı bizi çok mutlu etti. Bu başarıyı elde edebilmek için sıkı çalışma temposu içinde olan tüm eğitimci ve idareci arkadaşlarımıza, duyarlı velilerimize ve derslerine sıkıca sarılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.



Sınava Tatvan’dan 752 öğrencinin katıldığını ifade eden Yüzer, “Bu öğrencilerimizin başarısını, sevincini ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. İlçemizdeki öğrencilerin durumlarını aralıksız takip ederek, eğitimdeki başarılarını arttırmak ve disiplinli bir çalışma sergilemenin sonucu olarak mevcut başarımızı arttırmış olduk" ifadelerini kullandı.

14-MANİSA TEOG BİRİNCİSİ

TEOG’da 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasında yer alan öğrencilerden biri de Manisa’nın Turgutlu ilçesinden çıktı. Samiye Nuri Sevil Ortaokulu öğrencisi 13 yaşındaki kız öğrenci sınavda tam puan alarak ailesine büyük gurur yaşattı. 

İşçi bir baba ile ev hanımı bir annenin en küçük kızları Hatice Zehra Çalıklı, TEOG’da Türkiye birinci oldu ve başarısının sırrını çok ve düzenli çalışmak olduğunu ifade etti. Ailesinin ve öğretmenlerinin desteğini her zaman yanında hissettiğini dile getiren Çalıklı'nın ailesi de kızlarının başarısından büyük gurur ve mutluluk duyduklarını söyledi. 

15-ÇEMİŞGEZEKLİ REVAN, TEOG'DA BİRİNCİ OLDU

Çemişgezekli öğrenci Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) birinci dönem sınavında sorulan 120 sorunun tümünü doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasına girdi.

Babasının kamu görevlisi oluşundan dolayı Antalya’da özel bir kolejde eğitim gören Çemişgezekli Öğrenci Müfide Revan Özükan, özellikle tıp alanında bilim insanı olmayı hedeflediğini söyledi. İkinci sınavda da aynı başarı için çalışacağını belirten Çemişgezekli öğrenci Müfide Revan Özükan, “Babamın kamu görevlisi oluşundan dolayı Antalya’da yaşıyoruz. Eğitimime Antalya’da devam ediyorum. Sınav sonucum benimle birlikte bütün ailemi mutlu etti. İkinci sınavda da aynı sonuç için çalışacağım. İleride özellikle tıp alanında araştırmalar yapan bir bilim insanı olmak hedefimde var. Aslında en büyük hedefim büyüyünce insanlara faydalı olmak. Başarımda öğretmenlerimin ve ailemin büyük katkısı var. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Memleketim Çemişgezek’e de selamlarımı gönderiyorum. Çemişgezek sonuç olarak, bildiğim kadarıyla geçen yıl Ömür, Mahir ve Elazığ’da eğitim gören Cansel isimli arkadaşlarımla birlikte üç tane birinci çıkardı. Çemişgezek bu konuda başarıya yabancı bir yer değil. Herkese selamlarımı gönderiyorum” dedi. 

Kızının başarısından gurur duyduğunu belirten baba Tamer Özükan ise, “Kızımın başaracağına inanıyorduk. Allah bu mutluluğu çocuğu eğitim gören herkese nasip etsin. Gerçekten kızımın büyük bir emeği var. Emeğinin hakkını görmek elbette ki ailesi olarak bizleri mutlu etti. Bu mutluluğu yaşattığı için biricik kızım Müfide Revan’a ve emeği dokunan öğretmenlerine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

16-ORDU'DA TEOG BİRİNCİSİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

TEOG sınavında 120 sorunun tamamını yaparak Türkiye birincileri arasına giren Ali Berkay Şahin, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney tarafından altınla ödüllendirildi. 

23-24 Kasım 2016 tarihinde yapılan TEOG sınavında 8. sınıf öğrencisi Ali Berkay Şahin, TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak Ünye’den Türkiye birincileri arasına giren tek isim oldu.

TEOG şampiyonu olarak adını yazdıran Ali Berkay Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Doğa Ortaokulu Müdürü Gülseren Kaya ve öğrencinin annesi Hülya Şahin, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i makamında ziyaret etti. Ali Berkay Şahin ile okul idareci ve öğretmenleri ile ailesini tebrik eden Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, “Ali Berkay Şahin kardeşimiz TEOG’da büyük bir başarı elde etti. Bu başarısıyla başta onu yetiştiren ailesi, onu eğiten öğretmenleri ve bizleri sevindirdiği gibi aynı zamanda tüm Ünye’nin de gururu oldu. Ülke olarak en büyük ihtiyacımız eğitim ve öğretimdeki başarıdır. Çünkü kalıcı gelişmenin, istikrarlı büyümenin olmazsa olmazı eğitimdir. Bizler bu yolda eğitime katkı sağlayanlara, öğrencilerimize her zaman destek olmalıyız. Eğitim öğretimin devletimizin en öncelikli anayasal görevi ve yetkisi olduğunun bilinciyle eğitim için her türlü ortam ve imkânı oluşturmalıyız. Ben öğrencimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Böyle güzel örnek öğrencilerimiz çoğalsın, esin kaynağı olsun. Ünye’mizde de böyle güzel başarıları öğrencilerin çıkabileceğini ve çıktığını fiilen göstermiş olduğu için Ali Berkay’a teşekkür ediyorum. Seni yetiştiren başta anne ve babana, öğretmenlerine, milli eğitim camiasına da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Şampiyonun hedefinde ise bilgisayar mühendisliği var.

17-MALATYA'DA TEOG BİRİNCİLERİ KAYMAKAM TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ

Çınar Kolejinin TEOG-1'de Türkiye Birincisi olan öğrencileri Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz’ı ziyaret etti. 

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Yılmaz, “Başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Umarım bu başarılarınız devam eder” dedi.

Kaymakam Yılmaz ziyarette öğrencilere öğütler de vererek, "Sizler özel çocuklarsınız. Hedeflerinizi yüksek tutarsanız önünüzdeki diğer sınavları da başarıyla geçeceğinize inanıyorum. Hiçbir zaman çalışmaktan geri durmayın. Çalışın ve inanın. Çünkü inanmadan hiç bir şey olmaz. Bu ülkenin aydınlık yarınları sizlersiniz” şeklinde konuştu. Kaymakam Yılmaz daha sonra TEOG'da gösterilen başarıdan dolayı Çınar Koleji öğretmenlerini tebrik etti.

18-BATMANLI TEOG BİRİNCİSİ GALATASARAY'I İSTİYOR

Batman Atatürk Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Simanur Beyaz, TEOG sınavında sorulan 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye 1’incileri arasında yer aldı. Simanur Beyaz, en büyük hedefinin Galatasaray Lisesi’nde okumak olduğunu söyledi.



Pazarlamacılık yapan bir babanın 3 çocuğundan biri olan 13 yaşındaki Simanur Beyaz’ın, devlet okulunda gördüğü eğitimle ve dersaneye gitmeden, kendi imkanları ile hazırlandığı TEOG sınavında sorulan 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak, büyük bir başarıya ulaşması Batman’da büyük bir sevinç yaşattı.



Atatürk Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Simanur Beyaz, başarısını öğretmenleri ve ailesine borçlu olduğunu belirterek, "Sınavda sorulan 120 sorunun tümünü doğru yanıtladığım için çok mutluyum. Başarımı öğretmenim ve aileme borçluyum. Kitap okumayı çok seviyorum. Sınava hazırlık sürecinde bol bol soru çözdüm. Sınava yaz tatili ortasında hazırlanmaya başladım. Ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi. Çünkü konular daha iyi kavranılıyor. Ayrıca derste öğretmenlerimi iyi dinlemem başarımda büyük bir etken oldu. Galatasaray Lisesi’nde okumayı çok istiyorum. En büyük hedefim Galatasaray Lisesi’nde eğitim görmek" dedi.



Simanur Beyaz’ın sınıf öğretmeni Tuncay Açıcı ise, Simanur’u aldığı başarıdan kutlayarak, "Çok gururluyuz. Öğrencimizden böyle bir başarı bekliyorduk. Kendisi 5’inci sınıftan beri istekli, gayretli bir şekilde çalışıyordu. Bir öğrencinin başarılı olması için sadece ders çalışması yetmiyor. Ya da hiç ara vermeden ders çalışmak, doğru bir tutum değil. Her türlü aktiviteye yeterli vakit ayırdı. Başarılı oldu. Hem bizi, hem şehrimizi, hem arkadaşlarını gururlandırdı, tebrik ediyorum" diye konuştu.



Simanur’un babası Süleyman Beyaz da, kızının başarısından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Kızım ilkokuldan beri başarılıydı. Bizi gururlandırıp, sevindirdi. Bu başarıda öğretmenlerin katkısı çoktur. Çocuğun bulunduğu ortam da çok önemli. Küçük yaşta ağabeyinin etkisi de oldu. O da Fen Lisesi son sınıfta. Büyük çocuk başarılı olunca ondan sonraki çocuklar da başarılı oluyor" diye konuştu.

19-ANTALYA TEOG BİRİNCİSİ

Antalya’da Mustafa Kemal Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Öznur Akagündüz, 2016-2017 Ortaöğretime Geçiş Sınavlarından ilki olan TEOG 1’de tüm sorulara doğru yanıt vererek sınav birincilerinden oldu. 



Okul müdürü Gülden Günaç ile öğretmenleri, Öznur Akagündüz’ün başarısını pasta keserek kutladı. Öznur Akagündüz, çok çalışarak ve okul ortamındaki sınırsız ilgi, sevgi ve destekle bu başarıyı elde ettiğini belirterek, ailesine ve okuluna teşekkür etti. Müdür Gülden Tunaç ise "İnanarak çıktığımız bu yolda tüm emeklerimizin daha ilk yılımızda karşılığını bulması bizleri onurlandırdı. Daha nice başarılara ismimizi yazdırmak için çabamız sürecek" dedi.

20-MANİSA KULA TEOG BİRİNCİSİ

Kula 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen Ortaokulu, bu yıl da 1. Dönem TEOG sınavında Türkiye birincisi çıkardı. 

Geçmiş yıllarda yapılan sınavlarda birçok başarılı sonuca imza atan 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen Ortaokulu, bu geleneğini devam ettirerek; 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem TEOG sınavında Türkiye birincisi çıkardı. 8/A sınıfı öğrencilerinden İsmail Kömürcü, 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincilerinin arasında yerini aldı. Kömürcü'yü tebrik eden Okul Müdürü Mehmet Saracaloğlu; okul genelinde başarı ortalamasının yüksek olduğunu söyledi.


Her zaman için başarıyı hedeflediklerini belirten Saracoğlu, "Kulamızın eğitimi için oldukça önemli olan bu başarıdan dolayı öğrencimizi, öğrencimizin ailesini, emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2017, 21:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER