banner392

Sedaş muhtarlara nezak ziyeretlerine devam ediyor

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Adapazarı Şebeke Operasyon Bölge Sorumlusu İbrahim Bakkaloğlu, Sakarya Muhtarlar Derneği Federasyonu Başkanı Erdal Erdem’i makamında ziyaret ederken....

Sedaş muhtarlara nezak ziyeretlerine devam ediyor

Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Adapazarı mahalle muhtarları ile Erenler, Serdivan, Sapanca ve Arifiye Mahalle Muhtarları ve Muhtar Dernek Başkanları ile de Muhtarlar Günü kapsamında bir araya geldi.

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Adapazarı, Erenler, Serdivan, Sapanca, Arifiye de Muhtarlarla bir araya gelinen toplantılarda muhtarlarla sohbet eden ve Muhtarların talep ve önerilerini dinleyen SEDAŞ Şebeke Operasyon Bölge Sorumlusu İbrahim Bakkaloğlu, “Muhtarlar olarak sizler SEDAŞ’tan talepte bulunduğunuzda, mahallenizdeki vatandaşların adına bu talepleri bizlere ilettiğinizi, kamu hizmeti yaptığınızı ve sürecimize olumlu katkı sağladığınızı, işinizin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Tüm Muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyor ve bu vesile ile başarılı çalışmalarının sağlık ve mutluluk içinde devamını diliyoruz”dedi.

“SEDAŞ 9 YILDIR ÖZEL ŞİRKET STATÜSÜNDE ”

Bakkaloğlu bilgi verirken; “SEDAŞ 9 yıldır özel şirket statüsünde görev yapıyor. Kamu hizmeti olan bir işimiz var. Hayati önemi olan elektriğin kesintisiz verilebilmesi için 7/24 çalışan bir şirketiz. Aydınlatma, yatırım, bakım onarım, enerji bağlantısı, açma kesme, enerji müsaadesi, kayıp kaçak mücadelesi, sayaç okuma konuları SEDAŞ’ın görevleridir. Elektrikte serbest rekabet için yapılan düzenlemelerle, 2013 yılından beri elektrik satışı, tüketim bedeli faturaları, ödeme noktaları SEDAŞ’ın konusu değildir. ” dedi.

“SEDAŞ’TA TÜM İHBARLAR KAYIT ALTINA ALINIYOR”

Bakkaloğlu, aydınlatma ve arıza bildirimlerinin de Alo 186 üzerinde kayıt açılarak Çağrı Merkezi üzerinden gelmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekti. SEDAŞ’ın WFM projesi kapsamında Çağrı Merkezine gelen tüm bildirimlerin görevde bulunan ekiplerin elinde yer alan tabletlere iş olarak atandığını ve iş akışının buradan takip edildiğini ve bu nedenle ihbarların 186 Çağrı Merkezi üzerinden gelmesi gerektiğini belirtti. Bakkaloğlu, arıza ve aydınlatma sorununa ait tüm ihbarların dijital ortamda kayıt altına alındıktan sonra mutlaka gereği yapılarak kapatılmak zorunda olduğuna ve SEDAŞ’ın kalite göstergelerinde bu kayıtların dikkate alındığını, muhtarlarla işbirliğini önemsediklerini belirtti.

Adapazarı, Erenler, Serdivan, Sapanca, Arifiye de Muhtarlar yapılan tebrik ve nezaket ziyareti ile verilen bilgiler için SEDAŞ Şebeke Operasyon Bölge Sorumlusu İbrahim Bakkaloğlu’na ve beraberindeki ekip arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Arifiye Mahallesi Muhtarları bir aradalar.

Sapanca Mahallesi Muhtarları bir aradalar 

Erenler Mahallesi Muhtarları biraradalar

 

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER