banner392

PMYO’dan 2013 yılında mezun olan 233 öğrenci için diploma töreni düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi, PMYO (Pamukova Meslek Yüksek Okulundan) 2012-2013 döneminde mezun olan toplam 233 öğrenci için diploma töreni düzenlendi.

PMYO’dan 2013 yılında mezun olan 233 öğrenci için diploma töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen törene Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Müftü Mehmet Arslan, Orman Bölge Şefi Savaş Pehlivan ve öğrenci velileri öğrenciler ve öğretim üyeleri katıldılar. Öğrencilerin mezuniyet törenine katılan veli ve mezun olacak öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.

Okul bahçesinde alana kurulan platform üzerinden konuşma yapan Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Taki Demir 2012-2013 Eğitim-Öğretim döneminde Pamukova Meslek Yüksek Okulunda 9 program da öğretim gören 1182 öğrenciden son dönemde okuyan 233 öğrencinin mezun olmaya hak kazandıklarını söyledi.

Okul Müdürü Demir;

SAÜ İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER VEREREK KONUŞMASINA BAŞLADI

Sakarya Üniversitesi bu yıl 4 Enstitü, 13 Fakülte, 4 Yüksek Okul, 1 Devlet Konservatuvar’ı ve 14 meslek Yüksek Okulunda toplam 64703 öğrenciye eğitim-öğretim vermiş olup, bu mezuniyet döneminde de yaklaşık 10 bin öğrenci mezun olmaya hak kazandığını söyledi

MESLEK YÜKSEK OKULLARININ MİSYONLARINI ŞÖYLE ANLATTI.

Katılımcı, paylaşımcı, araştırmacı, özgür ve çağdaş bir öğretim kültürü oluşturmak suretiyle, toplumsal değerleri saygılı, evrensel düzeyde bilgiye, uygulama becerisine sahip, ahlaki ve mesleki nitelikleri yüksek bireyler yetiştirmektir. Bu misyonun gereği olarak Üniversitemiz Meslek Yüksek Okulları ile iş dünyası arasında iş birliği yaptılar. Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksek Okulları olarak 2011-2012 öğretim yılında başlatmış olduğumuz 3+1 eğitim modeli çerçevesinde öğrencilerimiz 3 dönem okullarımızda ders almışlar ve 1 dönemde 16 hafta süreyle iş yeri eğitimlerine gönderilmişlerdir.

Pamukova Meslek Yüksek Okulunda Gıda Teknolojisi, Gıda Kalite Kontrol ve Analizi, Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Peyzaj ve Süt Bitkileri, Labaratuvar Teknolojisi, Dış Ticaret, Pazarlama ve İşletme Yönetimi olamak üzere 9 programda eğitim-öğretim gerçekleştirilmiştir. Pamukova Meslek Yüksek Okulu bu öğretim yılı başında 1182 öğrenciyle eğitim-öğretime başlamış 3+1 eğitim modeli kapsamında güz yarıyılında 145, bahar yalı yılında 88 öğrencimiz iş yeri uygulamasına gönderilmiştir. Bu öğrencilerimiz 16 haftalık iş yeri eğitimlerini başarıyla tamamlayan 233 öğrencimiz bu mezuniyet döneminde mezun olmaya hak kazanmışlardır. Hepsine iş hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

2013-2014 yılından itibaren Bitkisel ve Hayvansal Üretim bölümü altında fidan yetiştiriciliği programının açılacağı müjdesini de verdi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE DİPLOMA VE PLAKETLER VERİLDİ.

Dönem 1. si Ayşe Eski öğrenciler adına konuşma yaptıktan sonra Diploma ve plaketlerİ verildi. Okullarını derece ile bitiren, Dış Ticaret Programı 1. si Ayşe Eski, Gıda Teknolojileri Programı 1. si Binnur Kuzu, Pazarlama Program 1. si Mustafa Balcı, Süt ve Süt Ürünleri 1. si Arzu Devecioğlu, İşletme Yönetimi 1. si Merve Seloğlu, Peyzaj ve Süs Bitkileri 1. si Canan Üstündağ ödüllerini aldıktan sonra kep atma töreni ile program sona erdi.

OKUL MÜDÜRÜNÜN KONUŞMASINI ALTTAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 22:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER