banner392

Pamukova’da öğretmenler günü böyle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Pamukova’da da kutlandı. Pamukova’da kutlama sabah saat 10.30’da Atatürk Kültür Merkezinde öğretmenlere verilen ikram ve etkinliklerle başladı.

Pamukova’da öğretmenler günü böyle kutlandı.

Törene Belediye başkan adına Osman Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Ali Teke, DP İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu ve yeni gelen Emniyet Müdürü Bülent Aral eşi ile birlikte katıldı, İlçe Tarım Müdürü Ümit Erol, Halk Eğitim Müdürü Tahsin Yolcu ve okul müdürleri ile etkinlikte göre alan öğrenciler katıldılar.

Saat 10.30 da İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Günle ilgili Konuşmaları Akhisan Anadolu Lisesi Müdürü Murat Öz ve Emekli öğretmlenler adına ise Hacer Türetken yaptı.

ÖĞRETMENLERE KİTAP AYRAÇI HEDİYE EDİLDİ.

Bu yıl Pamukova Öğretmenler gününde en ilginç hediye çalışan ve emekli olmuş 450 öğretmene kitap ayracı hediye edildi.

Kitap okuyan ve okuduğu sayfaları unutmamak için kitap arasına konan kartondan yapılmış sayfa verildi. Ayracı hazırlayan Pamukova Akhisar Anadolu Lisesi öğretmeni İlkay Aksu ve öğrencileri tarafından hazırlanan kitap ayraçları öğretmenlere hediye edildi.

EMEKLİ ÖĞRTMEN OLAN BENİM HEDİYEMİ İSE Seval Uçar ve Derya Özkılıç adlı öğrencilerimiz hediye ettiler. Hazırlayan öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum.

EMEKLİ ÖĞRETLENLER NEDEN KATILMADI?

Öğretmenlerin hatırlanması ister görevi başında ister emekli yıllarında hatırlanması güzel bir davranış. Ancak bir iki emekli öğretmen dışında öneceki yıllar gibi emeklilerin neden katılmadığın öğrenmek için sorduğumuz ilçe müdürümüz Aziz Demir emekli öğretmenlerimizi devet ettik. Acak çok az sayıda emekli öğretmenimizin katıldığını gördük. Çalışan ve emekli öğretmenlerimizi her zaman birlik ve beraberlik içinde görmek bizi de mutlu eder. Neden kaılım oldağın konusunda bir bilgim yok dedi.  

Öğretmenler gününde öğrencilerin hafta boyunca yaptıkları resim ve şiir etkinlikleri gibi çalışmalarına ödüller verildikten sonra 24 Kasım Öğretmenler Günü kutmaları sona erdi.

NOT: ÖĞRETMENLER GÜNÜ ANISINA ETKİNLİKTEN GÖRÜNTELERİ ALBUMDE PAYLAŞTIK. FOTOĞRAFLAR  www.pamukovahaber.com hediyesidir.  FOTOĞRAGLARA ULAŞMAK İÇİN SOLDAKİ ALBUM DEN YADA TIKLA GÖR BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 15:40

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER