banner392

Pamukova’da 24 Kasım Öğretmenler günü korona gölgesinde geçiyor.

Bu sene 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları sönük geçiyor. Geçmiş yıllarda daha 23 Kasım da başlayan 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları, bu sene çok sönük geçiyor.

Pamukova’da 24 Kasım Öğretmenler günü korona gölgesinde geçiyor.

Korona Tedbirleri etkisinde kalan eğitim ordusu öğretmenler kendi çaplarında yapılan etkinliklerle günlerini kutluyorlar.

Pamukova da Elbirlik İlk ve Orta Öğretim Okulunda yapılan bir etkinlikte gördüğümüz kutlamada 6 tane emekli öğretmenin çalışan öğretmenlerle birlikte görüntüleri sosyal paylaşım sitelerine düştü..

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir tarafından paylaşılan görüntülerde emekli 6 öğretmen ile çalışan öğretmenlerin görüntülerinin üzerine

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir:

“İlçemiz Elbirlik İlkokulu Müdürlüğü koordinatörlüğünde hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programında emekli öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlandı. Emekli öğretmenlerimiz ile yapılan hoş sohbetin ardından, Şube Müdürlerimiz Cevdet Ergül, Şenol Kurtipek ve Remzi Yetkin çiçeklerini takdim etti.diye yazmış.

Ancak Pamukova da geçmiş yıllarda İlçe Milli Eğitim geniş kapsamlı bir etkinlik düzenlerdi. Genelde Kültür Salonunda yapılan etkinliklerde öğretmenler konuşur, hatta yeni öğretmenler orada yemin törene yaparlardı.

Bu sene Korona etkisi nedeni ile olmalı etkinlikler yapılmıyor.

İŞTE PAMUKOVA’DA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASINDAN BİR ÖRNEK

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER