banner392

Pamukova Yenice Ortaokulunda Mehmet Akif anıldı

Yenice Ortaokulu’nun “Hayal Gücü Taşıyoruz Projesi ” kapsamında “Mehmet Akif’i Anıyoruz Şiir Dinletisi Etkinliği düzenledi.

Pamukova Yenice Ortaokulunda Mehmet Akif anıldı

10.03.2020 Salı günü saat:16.00 da 75.Yıl İlkokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen günde Mehmet Akif Ersoy’un hayat hikayesi ve şiirleri öğrenciler tarafından seslendirilirken davetli ve izleyicileri şiir dünyasında baş başa bıraktılar. İzleyenlerin büyük bir keyif aldığı dinletide öğrenciler seyircileri kimi zaman duygulandırarak, kimi zaman düşündürüp çoşturarak unutulmaz anlar yaşamasını sağladılar.

Törenden sonra konuşma yapan Okul Müdürü Muştak Tükenmez, Proje Koordinatörü Medine Gündüz ve Türkçe Öğretmeni Hasibe Bulut tüm emeği geçen herkesi tebrik ederek, seyirci ve öğrencilere teşekkür ettiler. Törenden sonra öğrenciler okulda yine proje kapsamında akıl ve zeka oyunları sınıfında Mehmet Akif Ersoy’u anlama ve tahlil etme çalışmaları kapsamında Akif’in “Akif Dede” ve “Genç Safahat” isimli eserlerinin tamamını okuyarak onu anlamaya ve yüreklerinde hissetmeye çalıştılar.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER