banner392

Pamukova da iki Okul TKY da Sakarya 1.si ve 3.cüsü oldular

Sakarya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen 2011-SABİTEK etkinlikleri sonunda Pamukova Yenice İlk Öğretim Okulu TKY (Toplam Kalite Yönetimi kategorisinde 1.lik ödülüne layik görülürken, Kemaliye İlk Öğretim Okulu da Sakarya 3.cülük ödülüne layik görüldü.

Pamukova da iki Okul TKY da Sakarya 1.si ve 3.cüsü oldular
Tören sonunda birincilik sertifikası ve Toklam Kalite beratını alan Yenice İlk Öğretim Okulu müdürü Faruk Gökbuluk:
“Ödülü tüm öğretmen arkadaşlarım adına aldım. Kaliteye uzanan yolculuğumuz devam edecektir. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
İlçede proje sosyal faaliyetlerde ses getirmeye devam edeceklerini söyledi.
 
ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ KEMALİYE İLKÖĞRETİM OKULUNA
“Yılın Kaliteli Ekip Kategorisinde” Kemaliye Köyü İlk Öğretim Okulu İl üçüncüsü oldu. SABİTEK törenlerinde ödüllerini alan okul müdürü Mahmut Sami Tuncal:
 
“Okul Müdürü olarak bu ekipte yer alan öğretmenlerimi. Öğrencilerimi canı gönülden kutluyorum. Tebrik ediyorum. Bu kaliteli yolculuğun devam edeceğine kurumum adına söz veriyorum. Bu ödülün kurumumuza hayırlı uğurlu olması diliyorum.” dedi
Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2011, 00:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
kadının adı var
kadının adı var - 13 yıl Önce

Emeği geçen tüm Eğitimcileri ve Öğrencileri tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.Bu gibi başarılar bizleri umutlandırıyor.

Yusuf MAVİ
Yusuf MAVİ - 13 yıl Önce

Şartlar ne olursa olsun demeden,azimle gayretle adeta dağı delen ferhat misali başarıyı yakalama adına üstün performans ve efor harcayan KEMALİYE İLKÖĞRETİM EKİPMANININ bu başarısı ne bir tesadüf nede bir ilktir.
BAŞARILARA AÇ VE DOYMAK BİLMEYECEK ÖLESİYE KARDEŞ VE BİRLİK İÇİNDE Kİ BÖYLE BİR KADRO ENDER RASTLANIR VE BÖYLE BİRARAYA GELİR.BANA GÖRE SENEYE HER DALDA BU OKUL 1. OLACAKTIR.ALLAH UTANDIRMASIN.

gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

TEBRİKLER BAŞARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM. BU KUTSAL GÖREVİNİZİ ENGÜZEL ŞEKİLDE YERİNE GETİMENİN MUTLULUĞU BİRBAŞKADIR. İŞTE GURUR TABLOSU BU OLSA GEREK NE GÜZEL HİZMET NE GÜZEL GURUR.

Kadir Akça
Kadir Akça - 13 yıl Önce

Tüm öğretmen arkadaşlarımı,öğrencilerimizi ve velilerimiz kutluyoruz...

Ali Öz
Ali Öz - 13 yıl Önce

Okul memuru olarak tüm personelimizle her türlü göreve hazırız...

Ahmet Tokmak
Ahmet Tokmak - 13 yıl Önce

Çalışınca oluyor...

SIRADAKİ HABER