banner392

Pamukova'da 23 Nisan Evlerde kutlanmaya devam ediyor.

Pamukova’da da Tüm Yurtta olduğu gibi Koronavirüs gölgesinde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri devam ediyor. Etkinlikler bugün Atatürk büstü önüne Milli Eğitimin çelengi konularak başlandı.

Pamukova'da 23 Nisan Evlerde kutlanmaya devam ediyor.

Sabah saat 8.30 suları başlayan resmi törende Kaymakam, İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte 5 kişi törene katıldılar. Korona tedbirleri kapsamında başlarında maskeleri ile Sosyal Mesafeye de dikkat eden Kaymakam Recai Karal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir çelenkten sonra tören alanından ayrıldılar.

23 NİSAN ETKİNLİKLERİ EVLERDE DEVAM EDİYOR.

TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisinin) kuruluşunun 100. Yılı olan 23 Nisan 2020 yılı koronavirüs etkisinde olduğu için tüm toplu etkinliklerde olduğu gibi TBMM sinin de kuruluşunun 100. Yılı kutlamalarını da etkiledi.

Çocukların Bayramı gibi görülen aslında Cumhuriyetin kuruluşunun de başlangıcı sayılan TMMM nin kuruluşunun 100. Yılı evlerde kutlanarak geçiyor.

KUTLAMALARA BELEDİYE VE EMNİYET TE KATKI SAĞLIYOR

Resmi törenlerden sonra belediye hoparlörlerinden çocuk şarkıları çalınıdı.

Polisler ise mahalle mahalle gezerek ara sokaklara kadar vatandaşların bayramlarını kutladılar. Balkonlara çıkan ve camlarını açarak dinleyen vatandaşlara Polisler “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu olsun” diye seslendiler.

BU AKŞAM ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Bu akşam saat 21.00 da tüm evlerden hep birlikte İstiklal Marşı okunacak.  

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2020, 19:04

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER