banner392

Münazara yarışmasında 75. Yıl İlk Okulu 4/A sınıfı öğrencileri finale kaldılar.

Sakarya Şahin Koleji tarafından düzenlenen 4. Sınıflar arası “Münazara yarışmasında” 75. Yıl İlk Okulu 4/A sınıfı öğrencileri Tutku Abayoğlu, Elif Önder, Zehra Meşe, Polat Yusuf Yazan, Ahmet Kayra Eren tur atlayarak finale kaldılar.

Münazara yarışmasında 75. Yıl İlk Okulu 4/A sınıfı öğrencileri finale kaldılar.
Sınıf öğretmenleri Erkan Doğan rehberliğinde ilçemizi temsil eden eden 4/A sınıf öğrencileri yarışmanın 1. Turunda Adapazarı Merkez Atatürk İlk Okulunu Şehir yaşamı köy yaşamından daha iyidir diyerek tezlerini en iyi şekilde savunarak 1. Turu geçtiler.

Finale kalmak için 2. Turu da geçmesi gereken öğrencilerimiz 2. Turda da Arifiye Sıtkı Durgun İlk Okulu ile “Uygarlığın Gelişmesinde bilim ve daha etkilidir”tezini eni iyi şekilde savunarak geçtiler. 20 okul arasında yarı finale kalan Erkan Doğan’ın öğrencileri 18 Şubatta yine Özel Şahin Kolejinde Taraklı Atatürk İlk Öğretim Okulu ile yarışacaklar.

Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.   



Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 00:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
özlem aydemir
özlem aydemir - 10 yıl Önce

herkes hak ettiğini alsın öğretmenim.

erkan doğan
erkan doğan - 10 yıl Önce

allah razı olsun faruk hocam bu iş birlik beraberlik işidir hep birlikte pamukovayı hak ettiği yerlere getirmeye çalışacağız sizin de emeklerinize sağlık

Faruk GÖKBULUT
Faruk GÖKBULUT - 10 yıl Önce

sevgili erkan hocam ilçe adina yarişmaniz oldukça güzel.ilçemiz belki sizler ve daha sonra gelen öğretmen ve kişilerce bu tür etkinliklerle ses getirerek bir gün çok daha iyi yerlerde olacaktır.finale giden yolda yürekten başarılar dilerim.yolun açık olsun.

SIRADAKİ HABER