banner392

Minikler Pamukova adına yarıştılar

Sakarya’da yapılan “Canım Annem“ adlı resim yarışmasında Yenice İlköğretim Okulu Fevziye Köyü Anasınıfından Miray Gökoğlu, Havva Asena Çemberci ilçemizi temsil ettiler ve dereceye girmeyi başardılar.

Minikler Pamukova adına yarıştılar
Sakarya’da yapılan 5.geleneksel “Canım Annem“ adlı resim yarışmasında canlı performans sonucu Yenice İlköğretim Okulu Fevziye Köyü Anasınıfı öğrencileri 1500 öğrenci arasından önce ilk 250 ye 5 öğrencisi kaldı..
 
İkinci performans çalışmasına davet edilen öğrencilerden Miray Gökoğlu ve Havva Asena Çemberci ilk 50 öğrenci arasına kalarak ilçemizi Sakarya’da başarı ile temsil ettiler.
 
Yarışmalara öğretmenleri Halime Irak ile katılan öğrencilere ilde başarı belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.
Okullarını ziyarete gelen öğrencileri okul müdürü Faruk Gökbulut’ta tebrik ederek öğrencilere ikramda bulundu. Öğretmen ve öğrencilere okul tanıtıldı. Gelecek yıl birinci sınıfta okuyacakları sınıflarını ziyaret ettiler. Neşeli geçen ziyaretlerinin ardından öğrenciler mutlu bir şekilde okuldan ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2011, 01:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
selahattin Çırak
selahattin Çırak - 13 yıl Önce

Yenice İlköğretim okulu bir şeyler yapmak için uğraş verdiğini görmemek mümkün değil.
Tırnakları ile o kurumda müdür olan sayın Faruk Gökbulutu tanıyarak
söylüyorum.Siyasilerin kurumlara karışmaması ve işi bilmeyenleri kurumlurın başına benim adamımdır anlayışı olmasa daha verimli olacağını görmeyen gözler at gözlüğü kullanmaktadır.

SIRADAKİ HABER