banner392

Kocaeli Eğitim Enstitüsü 78-79 Dönem Mezunları 46. Yıl buluşması güzel oldu.

Kocaeli Eğitim Enstitüsü mezunlarının toplanarak eski günleri yad etme, birlikte okudukları arkadaşları ile buluşma etkinliği olarak adlandırdıkları toplantıda birlikte yemek yediler ve gönüllerince eğlendiler.

Kocaeli Eğitim Enstitüsü 78-79 Dönem Mezunları 46. Yıl buluşması güzel oldu.

46 yıl önce Okulda öğretmenleri olan Mehmet Kınacı, Cemil Erdoğan, Nafiz Şeşenoğlu ve Nuri Erikli de toplantıya davet edilen ve katılan özel misafiler oldular. Yemekte örgencileri ile bir araya gelen ve onlarla sohbet eden öğretmenlerin yaşlarına göre zinde ve daha genç olmaları öğrencilerin dikkatini çekti ve öğretmenlerine espriler yapan öğrencilere de öğretmemleri esprilier yaptılar.  

Cumartesi günü saat 14.00 da başlayan toplantı akşam saat 18.00 yemek ve peşinden de eğlence ve sohbet bölümünde müzik eşliğinde horon çekip çifteteli oynandıktan sonra sona erdi.

TOPLANTININ YÖNETİCİLERİ ARKADAŞLARINDAN TEBRİKLER ALDILAR.

Bu seneki orgnanizasyonu düzenleyen Zekai Kahyaoğlu, Metin Pehlivanoğlu, Feriha Nurlu, Sevinç Karakaş ve Gürkan Say a başarılı organizasyonlarından dolayı arkadaşları teşekkür ettiler.

YURT DIŞINDAN DA KATILANLAR OLDU.

Kocaeli Eğitim Enstitüsü 46. Yılı Toplantılarına Almanyadan da katılan öğretmenler oldu, Yur içinden İstanbul, Sakarya, Düzce, Bursa ve Antalya –Alanya dan da gelenler oldu.

GECE İLE İLGİLİ GÖRÜTÜLER GALERİ İÇİNDE ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN VE KENDİNİZE AİT OLAN FOTOĞRAFLARI ALABİLİRSİNİZ

Geleneksel Eğitim Enstitülerinden yolu geçenlerin büyük buluşması 78-79 yıllarından okulun yeri olan şimdi ise Öğretmen Evi olarak kullanılan yerde yapılan Öğretmenlerin 46. Yılı buluşması ile ilgili konuşan organizasyonu hazırlayan Zekai Kahyaoğlu ve Yine eski yıllarda olduğu gibi organizasyonun önemli yerinde görev alan Nüfüs Müdürlüğünden emekli olan Feriha Nurlu günle ilgili tanıtım ve gelecek günlere kalacak görüntü çalışmalarını yaptı.

 O GÜNLERDE UNUTULMAYAN SAĞ SOL ÇATIŞMALARINDAN DA SÖZ EDİLDİ.

“77-79 yıllarında 1980 darbesine kadar giden zamanda Sağ-Sol çatışmalarının en yoğun olduğu dönemin öğrencileri olan Kocaeli Eğtim Enstitüsü eğtim mezunları, bu gecede el-ele barış ve dostluğun en güzel örneğini verdiler. Kucaklaştılar, özlem giderdiler” dendi.

YEMEKTEN SONRA SOHBET VE EĞLENCE YAPILDI

Öğretmen evi lokalin de saat: 18.00 da yemek faslına geçildi. Yemek te katılan öğeretmen ve kamuda değişik yerlerde müdür ve makam sahibi çok sayıda yetişmiş 77-79 mezunu olan Kocaeli Eğitim Enstitüsü mezunları günün anısına fotoğraflar çekildiler. Müzik eşliğinde horon ve çiftetelli oyunları oynadılar.

Programdan sonra bir birbirlerini sarılarak ayrılan öğretmenler bir dahaki seneye buluşmak dilekleri ile ayrıdılar.

1977-1979 yıllarında Kocaleli de Kurulan Kocaeli Eğitim Enstitüsüne eğitim için gelen 305 mezun veren okul 1979 yılında görevini tamamlamış ve okuldan birçok eğitimçi ve yönetici yetiştirmişti.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2022, 13:55

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER