banner392

Kadın Polisler Çocuklara Masal anlattılar.

Pamukova Kaymakamlığı tarafından desteklenen 1.2.3.4.5 Sınıf öğrencilerine kitap sevdirme projesi olan “Kitap Kardeşliği” projesinin ilk dersi Ertaylan İlköğretim okulu öğrencilerine verildi.

Projenin öğretmeni olarak görev verilen Pamukova Emniyet Müdürlüğü kadın polisleri ilk derste minik öğrencilere masal anlattılar.

Ertaylan İlköğretimokulu öğrencileri karşılarında Kadın polisleri görünce şaşardılar. Ancak birkaç dakika içinde yeni öğretmenlerine alışan minikler yer yer anlatılan masallara soru-cevaplarla da katıldılar.

İlk derste renkli tablolar üzerinden anlatımlar yapan kadın polisler öğrencilerle kaynaştılar ve süre içinde öğrencilere anlatılan masal içinde geçen kahramanların adları yerlerin konumları ve nerede oldukları gibi soru-cevaplı geçen dersler ileriki günlerde de diğer okullarda devam edecek.

Pamukova Emniyet Müdürlü tarafından yürütülen Kaymakamlık tarafından desteklenen Kitap Kardeşilği projesi ile öğrencilere kitabi sevdirme ve okuma alışkanlığını kazandırma amaçlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 00:02

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER