banner392

Gelin bu çocuklara destek olalım.

Sakarya Özel Şahin Okulları tarafından organize edilen, Sakarya ve ilçelerinden 24 sınıfın katıldığı “En İyi Münazara Yapabilen” öğrenciler yarışmasına Pamukova 75. Yıl Orta Öğretim Okulundan 4/A sınıfı da katıldı onlar için Pamukovahaber olarak anket düzenledik. Gelin onlara rehber olalım. Anketteki tartışacakları konuyu belirleyelim.

Gelin bu çocuklara destek olalım.

Pamukova’dan tek olarak katılan 4/A sınıfı öğrencileri (Giray Gönül Pekaçık, Zehre Meşe, Tutku Abayoğlu, Ahmet Kayra ve Eren ve Elif Önder yarışacaklar.

24 Okulun katıldığı “En İyi Münaza Yapabilen” öğrencilerin yarışmada tartışacakları ilk konu olan Şehir Yaşamı mı? Köy Yaşamı mı? Tartışılacak. Öğrencilerimizin tartışmada konuyu en iyi şekilde anlatmaları, bilgi ve belgelerle konu üzerinde geliştirecekleri savları Seçici kurul tarafından değerlendirilecek. 9 Ocak 2014 tarihinde Perşembe günü saat 9.30 ile 11.00 saatleri arasında Sakarya Şahin Okullarında Üç aşamalı olarak yapılacak yarışmada 24 okul arasından finala kalacak sınıflar arasında yapılacak fınalda başaralı olacak öğrencilere bilgisayar hediye edilecek. 75. Yıl Ortaöğretim Okulu 4/A sınıfı öğrencileri eğer finale kalırlarsa Pamukova adınıda lanse etmiş olacaklar.

TÜM VELİLERİ VE PAMUKOVA HABER OKUYUCULARINI SAĞ TARAFTAKİ ANKETİMİZE KATILMAYA DAVET EDİYORUZ.

Anketimizle öğrencilerimize konu seçiminde rehber olmanızı tavsiye ediyoruz.

ANKETE KATILMAK İÇİN (TIKLA) 
Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2013, 22:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
kasım solhan
kasım solhan - 10 yıl Önce

konu ne olursa olsun başarıyı yakalayacağınıza eminim. örnek bir öğretmen örnek bir çalışma. takdire şayan...

SIRADAKİ HABER