banner392

Fatmahanım İ.Ö.O öğretmenleri iftarda bir araya geldi

Fatmahanım İlköğretim Okulundan il merkezi ve ilçe içi farklı okullara tayini çıkan idareci ve öğretmenlere okul idaresinin organizatörlüğünde Pamukova Kültür Merkezinde veda yemeği verildi.

Fatmahanım İ.Ö.O  öğretmenleri iftarda bir araya geldi

Düzenlenen iftar yemeğine eski okul müdürü M.Gürcan KESKİN ve ailesi, okuldan tayin olan sınıf öğretmeni Tülin GÜVEN ve ailesi, Engin UYSAL ve ailesi, tayini çıkan sınıf öğretmeni Özlem KAYA; okuldan tayin olan Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ramazan DEMİRÖRS ve ailesi, okulda görev yapan öğretmenler aileleri ile birlikte katıldı. Yemek esnasında mazide çekilmiş fotoğrafalardan oluşan sinevizyon gösterimi yapıldı.

Neşeli geçen iftar yemeğinin ardından tayini çıkan idareci ve öğretmenlere yeni okul müdürü Yusuf Ziya AYDIN tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. AYDIN, tayini çıkan idareci ve öğretmenlere Fatmahanım İlköğretim Okulunda görevde bulundukları süre zarfında gösterdikleri gayret ve başarılarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Mekece İlköğretim Okulu Müdürlüğüne tayini çıkan eski okul müdürü M.Gürcan KESKİN ise "görev yaptığım süre içinde çok güzel günler geçirdik. Başarılı çalışmalara imza attık. Gönlüm sizlerle, okulda görev yaptığım süre içinde benden her türlü desteği esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Plaketlerin takdimi sırasında idareci ve öğretmenler düşüncelerini dile getirirken duygulu anlar yaşandı.

Okulun Müdür Yardımcısı Handan İHTİYAR tarafından yeni okul müdürüne çiçek takdim edildi. Ayrıca bu sene okulda göreve başlayacak olan Dink Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Zekeriya KESKİN, İngilizce Öğretmeni Arzu KARACA ve Sınıf Öğretmeni Özlem ÖZKAN KORKMAZ'a da Okul Müdürü Yusuf Ziya AYDIN ve Müdür Yardımcısı Handan İHTİYAR tarfından çiçek takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2010, 17:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER