banner392

Cumhuriyet’in Öğrencileri Çanakkale Şehitlerine yad piyes sundular

Pamukova Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu öğrencileri Okul öğretmenleri Yavuz Yıldız, Nihan Özcan ve Zehra Türkdoğan tarafından hazırlanan “Söğütlü Ali ve Bedeli Çanakkale de Ödendi” adlı piyesi sundular.

Cumhuriyet’in  Öğrencileri Çanakkale Şehitlerine yad piyes sundular
75. Yıl İlk Öğretim Okulu salonunda gösterilen piyesi veliler ve öğretmenler de seyrettiler. Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu ikinci kademe öğrencilerinin oynadığı tiyatro seyredenler tarafından ilgiyle izlendi.

Oyun sonunda bir konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet Kabasakal oyunu hazırlayan öğretmenlere ve oynayan öğrencilere teşekkür etti.

Veliler tarafından okul müdürü ne okul adına çiçek sunuldu.

Veliler böyle güzel piyeslerin devamını beklediklerini söylediler.

Oyunu hazırlayan öğretmenlerden 4-C sınıfı öğretmeni Yavuz Yıldız ise Çanakkale Şehitleri haftası nedeniyle bu piyesi hazırladıklarını, öğrencilerin ise oyuna iyi konsantre olduklarını söyledi.


Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2011, 00:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ENGİN UYSAL
ENGİN UYSAL - 13 yıl Önce

TÜM EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARIMIZI KUTLUYORUM.BÖYLE PROGRAMLARIM YAYGINLAŞMASINI TEMENNİ EDİYORUM.

muharrem kurt
muharrem kurt - 13 yıl Önce

tebrik ediyorum tum emegi gecenleri ve be gunu unutmadiklari icin.cumhuriyet ilkokulu acildigi zaman bende boyle piyeste oynamistim

ADİGE
ADİGE - 13 yıl Önce

Yaptıkları güzel etkinliklerle şehitlerimizi unutmadık, unutturmayacağız dedirten öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. TEBRİKLER....

SIRADAKİ HABER