banner392

Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramının 97. yılı kutlandı.

Pamukova da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkulu ve etkili bir şekilde kutlandı. Atatürk’ün bu bayramı hediye ettiği gençler okudukları şiir ve söylemlerle atasına laik ve onun yalında olduğunu gösterdiler.

Atatürk’ü Anma  Gençlik Spor Bayramının 97. yılı kutlandı.

 Pamukova da Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyleilçede bütün resmi daireler, kurumlar, iş yerleri, cadde ve sokaklar Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleri ise donatıldı.

Sabah saat 7.00 da başlayan Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları akşam saat 24.00 sona erdi.

Ulu önder Atatürk’ün Samsuna çıkışının 97. yılı olan Gençlik ve Spor Bayramı gençlere bayram olarak hediye edilmiş. 1937 tarihinden beri kutlanmaktadır.

19 Mayıs Atatürk’a anma Gençlik ve Spor Bayramı Pamukova da da tüm yurtta olduğu gibi coşkulu şekilde kutlandı.

Özellikle gençlerin okudukları şiirlerde Atatürk’ün gençleri olduklarını söylemleri ve şiirleri ile gösterdiler.

Saat 10.00 da yapılacak olan bayram töreni için okullardan gelen öğrenci grupları belirlenmiş olan belediye karşındaki tören alanında toplandılar. Okullardan seçilen 25 er kişilik guruplar alanda toplandıktan sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının söylenmesinden sonrada Pamukova Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Cevat Keser birlikte gençlerin, halkın ve törene katılan protokolün bayramlarını kutladılar.

19 Mayıs ile ilgili Gençlik konuşmasını Metehan Konuk yaptı.

Atatürk’ün Gençliğe hitabesine Pamukova Anadolu Lisesi öğrencisi Duhan Sabet Uslu yaptı.

Gençliğin Ataya cevabını Pamukova Akhisar Anadolu Lisesi öğrencisi Semanur Bilaloğlu önderliğinde bütün öğrenciler birlikte söylediler.

Her liseden bir öğrenci 19 Mayısla ilgili şiirler okudular.

Şeref çağrısını Pamukova Mesleki ve Teknik Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Taylan Güngören yaptı.

Gençlik Marşı müzik öğretmeni Giray Can Aytaç ile birlikte bütün öğrenciler ile birlikte yapıldı.



GENÇLER ARASINDA HALAT ÇEKME YARIŞMASI  BAYRAMA GELENLER TARAFINDAN İLGİYLE İZLENDİ.

Okullar arasında fizik gücü yarışması olarak ta nitelenen halat çekme yarışması izleyenler tarafından da dikkatle izlendi.


Hafta içinde Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili yapılan yarışmalar da başarılı olan öğrencilere belgeleri verildi.

19 Mayıs Bayramı sunumunu Hürriyet Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Mehmet Ekşi ile Kader Tavşanoğlu yaptılar.

17 Mayıs ta başlayan bayram ile ilgili gençlik koşusu için İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından güvenlik önlemleri alındı. Alanda meydana gelebilecek sağlık sorunlarına karşı ilçe Sağlık Müdürlüğü alanda gerekli sağlık tedbirlerini aldı.

Pamukova da tören alanında ses düzeni hoparlor alt yapısının belediye tarafından yapıldığı 19 Mayıs 2016 kutlamalarını Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Taylan Güngören, Programın genel uygulanmasını ise Pamukova Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Kadir Aslan, Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Murat Akman, Hürriyet Anadolu Lisesi Müdür yardımcısı Abdurrahman Bahadır. İHL Müdür Yardımcısı Zekeriye Keskin, Akhisar Anadolu Lisesi Müdür yardımcısı Sedat Yıldır yaptılar. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2016, 09:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet Yavuz
Mehmet Yavuz - 8 yıl Önce

saygısızlık yapmak istemiyorum ama haber ilçe komisyonu tarafından verilen 19 mayıs programına göre okul adları yazılmıştır. (editor) iste ekte haber sonunda altına imzası olan kaymakam, belediye başkanı, ilçe emniyet müdürü, ilçe milli eğitim müdürü, ilçe sağlık müdür vekili imzalı program http://www.pamukovahaber.com/sicak-haber/19-mayis-bayrami-ile-genclik-haftasi-birlesti-h3012.html

İMAM HATİP LİSESİ
İMAM HATİP LİSESİ - 8 yıl Önce

saygisizlik yapmak i̇stemi̇yorum ama bu yaziyi yazan ki̇şi̇ acaba neden bütün okullarin i̇si̇mleri̇ açikca yaziliyorda i̇mam hati̇p li̇sesi̇ kisaltma gereği̇ duyuluyor

SIRADAKİ HABER