banner392

Al gülüm ver gülüm atama.

AKP Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'nin ağabeyi Alaattin Dişli'nin Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne kadrolu olarak atanması için geçtiğimiz hafta ilginç bir atama trafiği yaşandı.

Al gülüm ver gülüm atama.
2 GÜNLÜK MÜDÜR
Sakarya Milli Eğitim'i geçtiğimiz hafta ilginç bir atama trafiğine sahne oldu. Bir süredir Geyve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili olarak görev yapan AKP Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'nin ağabeyi Alaattin Dişli Karapürçek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı. Cuma günü sabah iş başı yapan Dişli, pazartesi günü öğleden sonra ise Geyve'ye atandı.
KÖY OKULUNDAN
Alaattin Dişli'nin Karapürçek'e atandığı gün daha önce bu ilçenin Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan ve okul müdürleri kararnamesinde Erenler Değirmendere Köyü ilköğretim Okulu Müdürlüğü'ne atanan Beşir Nalbant da Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. Nalbant cuma günü Geyve'de göreve başladı. Pazartesi ise Karapürçek'e döndü.
HAKKI İADE EDİLMİŞ
İddialara göre bu atama trafiği Ağabey Dişli'nin daha önce usulsüz olarak atandığı Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne kadroları olarak atanması için düzenlendi. Konuyla ilgili görüştüğümüz Alaattin Dişli atamada herhangi bir anormallik olmadığını söylerken Karapürçek İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant ise hakkının geri iade edildiğini söyledi.  (Yenihaber)
Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2010, 08:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Selahattin Çırak
Selahattin Çırak - 13 yıl Önce

O H OH OH
HAYIRLARA VESİLE OLSUN İYŞALLAH
ADAM ŞABANIN AĞABEYİSİ

SIRADAKİ HABER