Kategoriler

Pamukovahaber

Öğretmenler Tuna Tan tesislerinde günlerini kutladılar.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları gece de devam etti. Bazı öğretmenler Tuna tan tesislerinde birlikte yemek yediler, Canlı müzik eşliğinde eğlendiler, Öğretmen eşi olan Kaymakam ve Garnizon komutanı geceye eşleri ili birlikte katıldılar.

Pamukova da 24 kasım Öğretmenler günü nedeni ile bazı öğretmenler gece yemekte buluştular. Tuna Tan tesislerinde bir araya gelen öğretmenler gecede birlikte yemek yediler, Yemekten sonra canlı müzik eşliğinde zaman zaman oynadılar.

 

Cumhuriyet İlk Öğretim Okulundan Müzik Öğretmeni Gonca Arıcı ile Nevin Turan ın organize ettiği geceye pamukova daki çeşitli okullardan öğretmenler katıldılar. Pamkuova Kaymakamı Tuncay Dursun geceye öğretmen eşi olan Meftune hanım ile, Garnizon komutanı Binbaşı Erkan Arıcı ise eşi Gönca hanım la birlikte, Pamukova Jandarma Bölük komutanı Yüzbaşı Ayhan Şenol isi eşi ile katıldı.

 

Tuna Tan tesisleri ikinci katında gündüz yer ayırtan öğretmenler önce yemek yediler, çaylar içildi, sohbet edildi. Tuna Tan ın müzisyenleri “Grup keyf” geceye renk kattı. Zaman zaman oyun havaları çaldı. Zaman zaman türküler söylediler.

 

Eşleri ile ilk dansa kalkan Kaymakam bey Meftune hanım ile Erkan Bilbaşı ve Gonca hanım öğretmenlerden alkış aldılar ve sahneye öğretmenlerde kalkıp dans ettiler, horonlar oydadılar. Gecenin en neşeli çiftleri ise Garnizon komutanı Erkan Arıcı ve Gonca hanım oldu. Erkan Arıcı uzun süre sahnede kaldı, horon, harmandalı oyunlarını gayet iyi oynayan Erkan binbaşı “İnsan çalışmasını ve eğlenmesini bilmeli” dedi.

 

Geç saatlere kadar devam eden gece sonunda öğretmenler seneye aynı yerde buluşmak dilekleri ile ayrıldılar.

Not: Gece ile ilgil fotoğraflara daha iyi ulaşmak için sitenin ön sayfasındaki fotoğraf galerisinden "24 kasım öğretmenler günü " galerisine bakabalirsiniz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
115 Kez Görüntülendi.
Pamukova ya yeni gelen Kaymakamı Ziyaretler devam ediyor.
Sağlık
87 Kez Görüntülendi.
Pamukova da eklem ağrıları için fizyoterapist Yakup Demir işe başladı.
Ekonomi
51 Kez Görüntülendi.
Başkan Fatih Akın Yerel Basınla bir araya geldi.
Son Dakika
247 Kez Görüntülendi.
Pamukova da güzel işler yapan Kaymakamımızı kimse unutamaz.
Sıcak Haber
174 Kez Görüntülendi.
ÖZCAN PEHLİVANOĞLU yazdı. "Ne Kavga Ama" dedi.
Güncel
141 Kez Görüntülendi.
Kaymakamımız Gürsel Temurci Mardin in Nusaybin ilçesine atandı.
Eğitim
85 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Okula Destek ve YKS Destekli Özel Eğitim Kurumu hizmete girdi.
Son Dakika
147 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Kurban Bayramının 2. günü
Siyaset
248 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel Sakarya’yı Ayağa Kaldırdı.
Eğitim
234 Kez Görüntülendi.
Pamukova da 23 Nisan Etkinlikleri yarım kaldı