Kategoriler

Pamukovahaber

Feride ile Çağlar, Ömur Boyu Mutluluğa adım attılar.

Pamukova’nın sevilen ve sayılan öğretmenlerinden Sadettin Genç’in oğlu Çağlar ile Adanalı Zübeyde ve Niyazi Ertan’ın kızları Feride Ertan mutlu aile olmaya karar verdiler ve tüm dostları ve tanıdıklarının katıldığı güzel bir düğün sonunda evlendiler.

 Feride ve Çağlar dün Pamukova Özdemirler Düğün Salonunda Belediye başkanı adına Osman Yılmaz’ın nikah kıyma töreninde şahitlerinde huzurunda kendi özgür iradeleri ile ve kimsenin etkisi altında kalmadan evlenmek için karar verdiklerini tanıkların huzurunda da tekrarladılar.

Gelin hanım nikah memurunun ilk soruna “soruyu anlamadım, duymadım” diye espri yapınca nikah memuru ikinci defa sorunca “ evet” dedi.

Ancak damak Çağlar ise “ evet, hemde ömür boyu”  diye daha da net bir cevap vererek törene katılanların da büyük alkışlarını aldılar.

Adana’dan Pamukova ya gelin gelen Feride Ertan ile Çağlar Genç’in düğünlerinde ana ve babalar çocuklarının mürivetini görmenin heyecan ve sevinci yaşadılar.

Düğüne katılan yeni evlenen Genç ailesinin tanıdıkları ile Ertan ailesinin eş dost ve tanıdıkları yeni evlenen gençleri yalnız bırakmadılar. Gençlerin güzel gününde onlarla takılar taktılar, onlarla birlikte oynadılar, onlarla birlikte eğlendiler.

Gece geç saatlere kadar devam eden düğün sonunda herkes doyana kadar eğlendi yeni evlenen gençler ise yeni hayat yolunda yolculuğa çıktılar.

Pamukovahaber.com ailesi olarak bizde yeni evlenen gençlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 
DÜĞÜNDEN GÖRÜNTÜLER PAMUKOVAHABER.COM HEDİYESİDİR.






























Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
109 Kez Görüntülendi.
Pamukova ya yeni gelen Kaymakamı Ziyaretler devam ediyor.
Sağlık
82 Kez Görüntülendi.
Pamukova da eklem ağrıları için fizyoterapist Yakup Demir işe başladı.
Ekonomi
49 Kez Görüntülendi.
Başkan Fatih Akın Yerel Basınla bir araya geldi.
Son Dakika
244 Kez Görüntülendi.
Pamukova da güzel işler yapan Kaymakamımızı kimse unutamaz.
Sıcak Haber
173 Kez Görüntülendi.
ÖZCAN PEHLİVANOĞLU yazdı. "Ne Kavga Ama" dedi.
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
Kaymakamımız Gürsel Temurci Mardin in Nusaybin ilçesine atandı.
Eğitim
81 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Okula Destek ve YKS Destekli Özel Eğitim Kurumu hizmete girdi.
Son Dakika
145 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Kurban Bayramının 2. günü
Siyaset
245 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel Sakarya’yı Ayağa Kaldırdı.
Eğitim
232 Kez Görüntülendi.
Pamukova da 23 Nisan Etkinlikleri yarım kaldı