Kategoriler

Pamukovahaber

Eski Ortağını vuran F.A teslim oldu.

Pamukova Hayrettin mahallesinde eski ortağını kendine ait üzüm bağının kenarında av tüfeği ile vurup öldüren Fehmi A. akşam saatlerinde jandarmaya teslim oldu.

Pamukova Hayrettin mahallesinde çiftçilik yapan Fehmi A geçtiğimiz gün, Adapazarı’nda ganyan bayiliği yapan eski ortağı Levent Sütken'i, Hayrettin mahallesinde kendine ait üzüm bağı kenarında aralarındaki alacak verecek meselesi yüzünden pompalı av tüfeği ile vurarak öldürmüştü.

Eski ortağını öldürdükten sonra olay yerinden kendine ait araç ile kaçan Fehmi’nın eski ortağını vurduktan sonra cep telefonu ile jandarmayı arayarak  '' Hayrettin köyü girişinde BP karşısında eski ortağım Levent Sütgen’i vurdum, kafamı toparlayınca gelip Jandarmaya teslim olacağım '' dediği tespit edildi.


Cinayet zanlısı Fehmi A. dün akşam saatlerinde Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığına cinayet aleti av tüfeği ile teslim oldu.


Fehmi A. nın Jandarmada sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli Cezaevine gönderildiği bildirildi. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Son Dakika
88 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Kurban Bayramının 2. günü
Siyaset
187 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel Sakarya’yı Ayağa Kaldırdı.
Eğitim
180 Kez Görüntülendi.
Pamukova da 23 Nisan Etkinlikleri yarım kaldı
Siyaset
341 Kez Görüntülendi.
CHP li kadınlar Bugünde Pamukova Esnafını Ziyaret ettiler
Güncel
347 Kez Görüntülendi.
Bayram Dönüşü 2. gününde Yola çıkanlar Trafik Yoğunluğu ile karşılaştılar.
Sıcak Haber
120 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Badem Ağaçları çiçek açtı.
Özel Haber
294 Kez Görüntülendi.
Maramara Yerel Medyası Tekirdağ da Buluştu.
Eğitim
227 Kez Görüntülendi.
Okullar yeni dönem eğitimlerine başladılar.
Siyaset
331 Kez Görüntülendi.
CHP’liler Pamukova Esnafını ziyaret ettiler
Özel Haber
326 Kez Görüntülendi.
Ne alırsan 100 tl yi duyunca akın ettiler