Kategoriler

Pamukovahaber

Keştepe de taş ocakları tepki topluyor

İki gündür Pamukova Keştepe mevkiinde daha önce durdurulmuş olan ocakların çalışmaya başlaması Pamukovalıların tepkisini çekiyor.

Pamukovanın kuzeyinde Keştepe mevkiinde bugünlerde yeniden çalışmaya başlayan taş ocaklarının kimden izin aldığını merak ediliyor. Daha öncede aynı bölgede karayoları tarafından izin alınan ve duble yola kırık taş çıkartıyoruz diye çalışan ocaklar için vatandaşlar birçok defa hamkemeye başvurmuştu. Ancak iki gündür yeniden çalışmaya başlayan taş oaklarının yakınıda bulunan zeytin ağaçlarının, bağ ve bahçelerin zarar göreceğini söyleyen vatandaşlar. Ocakların yakınında evlerinde atılan dinamit ten zarar gördüğünü söylüyorlar. Ocaklar çalışmaya devam ederse tepki göstereceklerini söylüyorlar. Gösterilecek tepkinin ne olacağı merak ediliyor.
Yorumlar

kazmanın öncüsü 16 Yıl Önce

Ne tepkisi göstercekler, uzaktan seyrederler en çok. İinsanımız kendine yapılan kötülüğe karşı koymayı bozgunculuk , bölücülük anarşizm zannettiği sürecebu işler böyle sürer gider.Manav milletinden hiç bişey olmaz.

hasan küçük 16 Yıl Önce

iyi pamukovanın halkının coğunluğu manav diye bi kendini bilmez laz herkesi rahatsız etsin ondan sonrada lazların tümüne mal edilsin her kötü olay sayın cumhuriyet mah muhtarı taş ocağına neden duyarsız kalıyorsun yoksa sendemi pastadan pay aldın sayın tavukcu ilce başkanı sayın çok ucuz şeylerle siyasette uğraşan m h p ye oy veren 2 kelimeyi düzgün konuşamayan ... ... anca marketine gelmeyenleri takip edersin dimi pamukova taş ocağından rahatsız sayın var yok keser nerdesin.

ss 16 Yıl Önce

kardeşim bırakın kırsınlar hem taş çıksın hemde oraya güzel bir seyir alanı yaparız! her işe mualefektsiniz yahu

Bayram EKŞİ 16 Yıl Önce

resmen kabus geri döndü insanlığa yakışmayan bi hareket başta doğaya ve yakın cevresine zarar vermektedir kaymakma dilekce verdik duyarlı olmasını bekliyoruz mahkemeyede verdim yeniden ve cumhuriyet mahkesi olarak yakında tepkimizi gösttereceğiz tren yoluna iyi mıcır cıkıyomuş o firma calıştırıyomuş alı cengiz oynları bunlar işin içinde 3 kişi para kazanıyor rant var ankarayı yanıltıyolar ruhsat konusunda oraya taş ocağı ruhsatımı olur o zaman silahada devlet ruhsat vermiş orman ayısı bil

Daha Fazla Haber
Güncel
58 Kez Görüntülendi.
Pamukova ya yeni gelen Kaymakamı Ziyaretler devam ediyor.
Sağlık
53 Kez Görüntülendi.
Pamukova da eklem ağrıları için fizyoterapist Yakup Demir işe başladı.
Ekonomi
29 Kez Görüntülendi.
Başkan Fatih Akın Yerel Basınla bir araya geldi.
Son Dakika
226 Kez Görüntülendi.
Pamukova da güzel işler yapan Kaymakamımızı kimse unutamaz.
Sıcak Haber
165 Kez Görüntülendi.
ÖZCAN PEHLİVANOĞLU yazdı. "Ne Kavga Ama" dedi.
Güncel
121 Kez Görüntülendi.
Kaymakamımız Gürsel Temurci Mardin in Nusaybin ilçesine atandı.
Eğitim
69 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Okula Destek ve YKS Destekli Özel Eğitim Kurumu hizmete girdi.
Son Dakika
132 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Kurban Bayramının 2. günü
Siyaset
235 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel Sakarya’yı Ayağa Kaldırdı.
Eğitim
221 Kez Görüntülendi.
Pamukova da 23 Nisan Etkinlikleri yarım kaldı