Notice: Undefined index: productname in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_themes/hs-retina/_custom.php on line 17

Notice: Undefined variable: theme_path in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_themes/hs-retina/_custom.php on line 145

Notice: Undefined index: yorum_onaysiz in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_themes/hs-retina/_custom.php on line 150

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/index.php on line 57

Notice: Undefined variable: detay in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/functions.php on line 56

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0
Ak Parti Milletvekilleri Yıldırım ve Çelik Pamukova’yı ziyaret ettiler
Notice: Undefined variable: string in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/head.php on line 689

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Kategoriler

Pamukovahaber

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Ak Parti Milletvekilleri Yıldırım ve Çelik Pamukova’yı ziyaret ettiler


Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Sakarya Ak Parti Milletvekilleri Recep Yıldırım ve Hasan Ali Çelik günübirlik Pamukova ziyareti yaptılar. Saat 11.30 da Ak Parti Pamukova İlçe Binasına gelen Recep Yıldırım’dan sonra Hasan Ali Çelik te geldi. Parti de vekilleri bekleyen İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Şen, Ali Hıra, İlçe Başkanı Muhittin Akın ve partililer vekilleri karşıladılar.


Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0
Parti binasında yarım saat kadar kalan Milletvekilleri 12 Eylül de Referandum de neden evet verilmesi gerektiğini anlattılar ellerinde getirdikleri kitapçıkları vatandaşlara dağıtmak üzere bıraktılar. Partililire yönelik  konuşma yapan Recep Yıldırım: Ufak tefek kırgınlıkları bir kenara bırakıp 12 eylül referandumuna kilitlenilmesi gerektiğini söyledi.
Yıldırım: “ Suyu bulandıranlar var. Baştan birileri bu suyu bulandırıyor. Şimdi başbakanımız, hükümetimiz, cumhurbaşkanımız Allah razı olsun onlardan hükümet itibariyle de tamamen birlik ve beraberlik içersindeler, su bulandırılanların o oyunlarını bozma noktasındayız.  O bakımdan benim sizlerden istirhamım, arkadaşlar her yerde söylüyorum. Burada ufak tefek şahsi kırgınlıkları, şahsi hesapları, efendim şöyle oldu, böyle oldu. Bunların hepsini bir tarafa bırakmamız lazım. Hedef şu referandumda arkadaşlar; Tarihi bir durum. Belki 2002 de iktidar olduk. Bu konuda da 2002 den beri çok zorlukla olduk ama bunlar hepisi geride kaldı. Ben inanıyorum en yüksek oyu almamız lazım. Diğer partilerin, parti büyüklerinin almış oldukları kararlara biz hiçbir zaman bakmayacağız, Taban bizim insanımız. Senin tanıdığın, benim arkardaşım, onun dostu arkadaşı bu arada geleceğimiz oylanıyor. Özgürlükler oylanıyor, Hukuk oylanıyor. Hukukun üstünlüğü oylanıyor. Bırak Ahmedi, Mehmed’i kardeşim. Burda verilen oylar Ak Parti’nin aldığı oylar demiycez. Burda tabi ki o kadar saf değil bu millet, bizde saf değiliz tabi Elbette ki Ak Partinin gücüne güç katacaktır referandum. O ayrı bir dava. Elbette ki yüzde 60, yüzde yetmiş çıkarsa Haa bu ne demektir. Bunun aslan payını biz alacağız. Ama biz bunu söylersek şimdi adam bunu zaten hazmedemez” dedi.
Partililerle toplantıdan sonra Sivil Toplum Derneklerini de gezen Recep Yıldırım ve Hasan Ali Çelik. Pamukova Koop, Dolmuş Taksiciler durağını, Muhtarlar Derneği, Esnaf ve Sanaatkarlar Odaları ile Öz-Gıda iş Sendikasını ziyeret ettiler.
Dolmuş Taksiciler durak yerlerinin değiştirildiği için Belediye Başkanı Cevat Keser i vekillere şikaet ettiler. Muhtarlar ise sorunlarını aktardılar. Esnaf Odası başkanı Sabri Günay. Esnafların elektriklerinin kesildiğini söyledi Günay:  “Beş günlük gecikmeden dolayı Pamukova da 200 vatandaşın ve esnafın elektiği kesildi” dedi.
Esnafın kredi kullanımındada zorluk çektiğini söyleyen,
Günay: “Kendim de içindeyim  üç kuruşluk yıllar önce bir bankaya gecikmeli ödeme yaptım diye kredi alamayan benzer çok sayıda esnafımız var. Buna bir çözüm bulunsun” dedi. Recep Yıldırım konuyla ilgilenceklerini söyledi.
Muhtarlar Derneğinde ise Karapınar Muhtarı Halil Kocacık: Pamukova da Sosyal Yardımlaşma fonunda para olmadığını fakir vatandaşların muhtarlıklara gelerek yardım istediklerini parasızlık yüzünden kendilerinin yardımcı olamadıklarını söyledi.
Recep Yıldırım ve Hasan Ali Çelik şikaet konusu olan konularla ilgili zaman zaman yetkili müdürleri aradılar, Sakarya valisini aradılar ve Sosyal Yardım ödeneklerinin bazı yetkililer tarafından repo yapılmış oluduğunu duyduklarını söyleyen vekiller. “Vali bey konuyu biliyor bundan sonra yardım geciktirilmeyecek” dediler.
Vekillerin son ziyeretleri ise Pamukova Belediyesi oldu.
Belediye Başkanı Cevat Keser vekilleri kapıda karşıladı. Meclis toplantısı dolayıyla belediye de Meclis Üyelerininde hazır bulunduğu bir anda belediye yi ziyaret eden Ak Parti Milletvekilleri belediye başkanından 12 Eylül de Evet oyu istediler. Ancak Belediye başkanı Cevat Keser kendisinin bir kamu görevlisi olduğu için oyunun rengini söylemek istemedğini söyledi. Keser Milletvekillerine iki soru sordu.
Keser: “Sayın Milletvekillerim Bizler çocukluğumuzda aldığımız alile terbiyesiyle devlete zarar vermemeyi, askere, polise karşı gelmemeyi öğrendik. Ancak güney doğuda devletin malını yakan zarara uğratan, hatta askerimize silah sıkan, askere ve polise taş atan çocuklar ile ilgili af çıkarılması bizleri rahatsız ediyor. İkincisi ise Diyarbakır Belediye Başkanı Başbakanımaza bile hakaret edici sözler ediyor.  Hiç bir ceza verilmiyor. Bizler ise geçmiş dönemde bir ambulansı vatandaşın hizmetine verdik diye yargılandık. Bunu anlamakta zorluk çekiyorum” dedi.
Hasan Ali Çelik: “Askere polise taş atan çocuklar, bir şekilde kandırılmış ve terör örgütünün propagandasına alet olmuş olabilirler. Hükümetimiz ise olayı terör örgütünün siyasi malzeme yapılmasını önlemek için taş atan çocuklar ile ilgili yasa hazırladı. Çocukları terörün elinden kurtarmak istiyor” dedi.
Diyarbakır belediye başkanının başbakan ve hükümete yönelik hakaretlerini ise savcıların ve hakimlerin değerlendirebileceğini söyledi. Diyarbakır belediye başkanın sözlerine ise “Edepsizlik, saygısızlık” dedi.
Ak Parti Milletvekilleri belediye ziyaretinden sonra Çilekli köyüne gittiler. Bir iki köy ziyaretinden sonra ilçeden ayrıldılar.

Notice: Undefined index: video_resim in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/detail-news.php on line 57
Yorumlar


Notice: Undefined variable: uyeid in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/functions.php on line 246

Notice: Undefined variable: uyeid in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/functions.php on line 246

Notice: Undefined variable: uyeid in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/functions.php on line 246

Notice: Undefined variable: uyeid in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/functions.php on line 246

Notice: Undefined variable: uyeid in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/functions.php on line 246

AKP Lİ 16 Yıl Önce

BİZDE SAF DEĞİLİZ SAYIN VEKİL. REFERANDUMDA EVET DEMENİN SİZİ TASDİKLEMEK OLDUĞUNU BİLDİĞİMİZDEN SANDIĞA GİDİP YÜZBİNKERE HAYIR HAYIR HAYIR DİYECEĞİZ.

ADALET UĞURLU 16 Yıl Önce

ÇOK UZAKTAYIM AMA ÜZÜLÜYORUM NEDENMİ* SAYIN VEKİLLER YAPTIKLARI VE YAPACAKLARI HİZMETLERİ ANLATTILARMI BİLMİYORUM. PAMUKOVAM SON DÖNEMLERİNDE HİZMETTEN YOKSUN NEDEN ACABA. BENİM HEMŞERİLERİM, AĞZI BAZILARI GİBİ LAF EBELİĞİ YAPMAZ, HELE BAZILARI İSTİSNA YAĞCILIK HİÇ YAPMAZ, ONDANMI ACABA, ÜZÜLÜYORUM PAMUKOVAM İÇİN ÜZÜLÜYORUM. SANKİ ÜZERİNE PRANGALAR VURULMUŞ PAMUKOVAMIN. YEREL YÖNETİCİLER UYANIN BİRAZ YOKSA GEMİ LİMANDAN HAREKET EDECEK, UFUKLARA YELKEN ACACAK, PAMUKOVA İÇİN UYANIN.

refik yener 16 Yıl Önce

Hangi yüzle p.ova gelip hala oy istiyorlar 112 acili, tek, telekom md.lüğünü hepsini bunlar göndermedi mi. Daha hangi yüzle gelip oy istiyorlar. Böyle çarpık eğitim sistemi kendi cepleri dolsun halk açlık ölüyormuş ölsün onlar için sorun değil G.V. sisteminde adalet getiriyorlarmış. Zaten dünyanın vergisini alıyorsunuz. Tutup da yüksek kademeden vergi ödeyenlerin oranlarını düzeltiyorlar. Herhalde adalet bu demekki. Böyle iktidara böyle yönetime böyle belediye başkanına ve böyle yerel idarelede

şaşkın ördek 16 Yıl Önce

üzgünüm sayın vekillerim ama sizin oynadığınız bu evet hayır oyunu biz türk milletini başbakanınızın milleti 36 etnik parçaya bölmesinden daha tehlikeli bir oyun. milleti tam ortadan ikiye bölüyorsunuz. bu iş meclisin işi mecliste çözülmeliydi. çünkü biz asiller sizleri bu işleri çözün diye vekil tayin ettik. fakat siz şu işi bile çözemeyip yine bize bıraktınız. madem ki herşeyi biz yapacaz size ne gerek var. bu orta oyununa tepki olarak, ayrıca tarih önünde gelecek nesillere hesap vermek adına,

UYANIŞ 16 Yıl Önce

YA BU VEKİLLER NE ZAMAN SECİM OLSA İNSANLARIN OYUNA İHTİYAC DUYSALAR GELİYORLAR ŞİMDİYE KADAR PAMUKOVA NE YAPMIŞLAR YAPMADIKLARI GİBİ GİDEN KURUMLARA SESSZİ KALMIŞLAR İŞTE SİZE KOCAMAN BİR HAYIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRR


Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0
Daha Fazla Haber
Kültür Sanat
471 Kez Görüntülendi.
Türk Menşeli “Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü” Yurt Dışında Verilmeye Başladı.
Sıcak Haber
264 Kez Görüntülendi.
Pamukova Sevilen bir adamını kaybetti
Özel Haber
276 Kez Görüntülendi.
çobanlar 10 Milyonluk tesisleri talan ettiler.
Ekonomi
125 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Kamyoncular bir Taşıma ve İşletme Kooperatifi daha kurdular
Özel Haber
174 Kez Görüntülendi.
Çakır Muhammed'in Yeni Klibi yayınlandı.
Güncel
213 Kez Görüntülendi.
Pamukova ya yeni gelen Kaymakamı Ziyaretler devam ediyor.
Sağlık
156 Kez Görüntülendi.
Pamukova da eklem ağrıları için fizyoterapist Yakup Demir işe başladı.
Ekonomi
99 Kez Görüntülendi.
Başkan Fatih Akın Yerel Basınla bir araya geldi.
Son Dakika
307 Kez Görüntülendi.
Pamukova da güzel işler yapan Kaymakamımızı kimse unutamaz.
Sıcak Haber
207 Kez Görüntülendi.
ÖZCAN PEHLİVANOĞLU yazdı. "Ne Kavga Ama" dedi.

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0