Kategoriler

Pamukovahaber

Ak Parti Milletvekili adayı Ekrem Yüce Pamukova’yı ziyaret etti.

Pamukova Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret eden eski Çay Kur Genel Müdürü Ekrem yüce Pamukova Ak Parti ilçe yönetimini ziyaret etti. Milletvekili adayı olduğunu söyledi.

Ak Parti ilçe binasında Yüce’yi İlçe Başkanı Muhittin Akın, İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Şen, Ali Hıra ve partililer karşıladılar. Parti binasında Ekrem Yüce partililerle bir süre sohbet etti.
 
Oldukça heyecanlı olduğunu belirten Yüce, “Bu güne kadar 5 defa aday oldum bu aday adaylığım 6’ıncı oluyor. Bunların 3’ü belediye başkanlığı seçimlerindeydi bu adaylıklarımdan sadece 3’üncüde belediye başkanı olabildim. Diğerlerinde milletvekilliği aday adayıydım, aday da oldum ama milletvekili olamadım. Bu defa 3’üncü kez milletvekili aday adayı oluyorum. Umarım belediye başkanlığı adaylık sürecimde olduğu gibi milletvekilliği adaylık sürecimde de 3’üncü adaylığımda vekil olarak halkımıza hizmet etme şerefine erişirim” dedi.
 
Ak Parti Pamukova Kadın kolları başkanı Şükran Yıldız’la da görüşen Yüce “Gemileri yaktık ve görevlerimizden ayrılarak Milletvekili adayı olduk. Sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi.
Şükran Yıldız ise Ekrem Yüce ye başarılar diledi.

Ekrem Yüce nin Pamukova ziyaretini değerlendiren İlçe Başkanı Muhittin Akın şunları söyledi.
“Ekrem Yüce Milletvekili aday adaylığını açıklamak için, adaylığını bizlerle paylaşmak için geldi. Bizde teşkilattaki arkadaşlarımızı topladık, arkadaşlar zaten Yüce’yi tanıyorlar. Tanımalarına rağmen bir start olarak buradan Pamukova’dan başladıklarını, arkadaşlarımıza mesaja vermek için geldikler. Adaylığı konusunda bizde memnuniyetimizi bildirdik. İnşallah yolları açık olur” dedi.


Yorumlar

hüseyin gültekin 15 Yıl Önce

çok degerli buyugumuz ekrem bey çaykuru gelip zarar ederken karlı bir kurum haline getirdi inşallah tarım bakanı olarak göruruz belki tarımdadaki eksik kalanlan işleri tamamlar ekrem bey adam gibi adamdır her zaman ekrem bey gibilere ihtiyaç var bu ülkede allah yar ve yardımcısı olsun allaha amanet olun

Daha Fazla Haber
Siyaset
88 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel Sakarya’yı Ayağa Kaldırdı.
Eğitim
96 Kez Görüntülendi.
Pamukova da 23 Nisan Etkinlikleri yarım kaldı
Siyaset
274 Kez Görüntülendi.
CHP li kadınlar Bugünde Pamukova Esnafını Ziyaret ettiler
Güncel
284 Kez Görüntülendi.
Bayram Dönüşü 2. gününde Yola çıkanlar Trafik Yoğunluğu ile karşılaştılar.
Sıcak Haber
89 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Badem Ağaçları çiçek açtı.
Özel Haber
246 Kez Görüntülendi.
Maramara Yerel Medyası Tekirdağ da Buluştu.
Eğitim
168 Kez Görüntülendi.
Okullar yeni dönem eğitimlerine başladılar.
Siyaset
273 Kez Görüntülendi.
CHP’liler Pamukova Esnafını ziyaret ettiler
Özel Haber
253 Kez Görüntülendi.
Ne alırsan 100 tl yi duyunca akın ettiler
Sıcak Haber
241 Kez Görüntülendi.
Kalp krizi geçiren Polis Memuru Fahrettin Bulut bugün Pamukova da ebediyete uğurlandı