Kategoriler

Pamukovahaber

Pamukova Çileği Pazarda

Pamukova Halk Pazarına çıkan çilek dikkat çekti. 15 tl/kg ile Çarşamba Pazarına taze ve güzel görüntüler ile baş köşede yerini aldı.

Bu sene havaların iyi gitmesi ve ilkbahar mevsinin güzel meyveleri ve sebzelerinin ilklerinden olan çilek ile birlikte yine Pamukova da önemli miktarda yetiştirilen Sebze fideciliğininde ürünleri olan Domates, patlıcan, biber, salatalık, kavun karpuz gibi fideler de çilekle birlikte pazarada yerlerini adlılar.

ÜRETİCİLER ÜMİTLİ

Geçtiğimiz yılla göre bu yıl havaların daha iyi gittiğini söyleyen Ziraaktla uraşan üreticile şu ana kadar ürütikleri ürünlerinin don gibi, kıra gibi olumsuz hava şartlarınran etkilenmediğini söylüyorlar.

Geçmiş yılla göre mevsim gelişinin daha geç gelidiğini “en az bir aylık geçikme ile İlk Bahara gelindi “ diyorlar.

Pamukova da Baharla birlikte çıkan Kaldırak otu ve Gelinciklerde açtı. Otlar yükseldi. Tam bir bahar havasına girdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
95 Kez Görüntülendi.
Pamukova ya yeni gelen Kaymakamı Ziyaretler devam ediyor.
Sağlık
72 Kez Görüntülendi.
Pamukova da eklem ağrıları için fizyoterapist Yakup Demir işe başladı.
Ekonomi
43 Kez Görüntülendi.
Başkan Fatih Akın Yerel Basınla bir araya geldi.
Son Dakika
235 Kez Görüntülendi.
Pamukova da güzel işler yapan Kaymakamımızı kimse unutamaz.
Sıcak Haber
170 Kez Görüntülendi.
ÖZCAN PEHLİVANOĞLU yazdı. "Ne Kavga Ama" dedi.
Güncel
131 Kez Görüntülendi.
Kaymakamımız Gürsel Temurci Mardin in Nusaybin ilçesine atandı.
Eğitim
76 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Okula Destek ve YKS Destekli Özel Eğitim Kurumu hizmete girdi.
Son Dakika
140 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Kurban Bayramının 2. günü
Siyaset
242 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel Sakarya’yı Ayağa Kaldırdı.
Eğitim
227 Kez Görüntülendi.
Pamukova da 23 Nisan Etkinlikleri yarım kaldı