Notice: Undefined index: productname in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_themes/hs-retina/_custom.php on line 17

Notice: Undefined variable: theme_path in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_themes/hs-retina/_custom.php on line 145

Notice: Undefined index: yorum_onaysiz in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_themes/hs-retina/_custom.php on line 150

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/index.php on line 57

Notice: Undefined variable: detay in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/functions.php on line 56

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0
Erdoğan'a Suriye uyarısı: Türkiye'yi sokma!
Notice: Undefined variable: string in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/head.php on line 689

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Kategoriler

Pamukovahaber

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Erdoğan'a Suriye uyarısı: Türkiye'yi sokma!


Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Suriye’de sabrın sonuna geldik” diyen ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun yarın Suriye’ye gideceğini açıklayan Başbakan Tayyip Erdoğan’a, “Suriye’ye yönelik olası bir askeri operasyona Türkiye’yi sokma” uyarısında bulundu.


Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0
Hürriyet’e konuşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

Halk ihaneti unutmaz

“Türkiye’yi Suriye’ye yönelik aktif müdahalede rol oynamaya zorlayacaklardır. Eğer bir Başbakan çıkıp da ‘Sabrın sonuna geldik’ diye bir söz söylüyorsa, bunun arkası askeri müdahaledir. Bu vurguyu yapıyor Başbakan. Askeri müdahaleyi hangi gerekçeyle yapacaksın. Batılı egemen güçler için mi yapacaksın? Dış politika ülkelerin çıkarları üzerine kurulur. Batılı egemen güçler bugün kavga ederler, yarın gider tokalaşırlar. Onlar Suriye’ye komşu değiller, bizim ise komşuluğumuz var. Suriye halkı ihaneti unutmaz. Türkiye askeri müdahalede rol üstlenmemeli. Birleşmiş Milletler’de Cezayir’in bağımsızlığını tanımadık, Batılı egemen güçlerin lehine oy kullandık. Cezayir bunu unutmadı, bu ülkenin Başbakanı (Turgut Özal) gitti Cezayir’den özür diledi.

Rol üstlenmeyelim

Tarihten ders almamız lazım. Hataları tekrarlamaması lazım. Suriye’ye demokrasiyi, özgürlükleri götürelim, daha çağdaş bir ülke olmasına katkı verelim, her türlü desteği sağlayalım. Ama Batılı egemen güçlerin oyuncağı, maşası olmayalım. Olası bir askeri müdahalede rol üstlenmeyelim. Suriye’ye olası bir müdahale olursa, bu Batılı egemen güçleri isteği üzerine olacak. Bunu herkes biliyor zaten. Tunus’ta başladı nereye kadar gideceğini herkes biliyordu. Ancak Suriye Ortadoğu’da çok önemli bir ülkedir. Bir Irak’a benzemez.

Başbakan taşeron

Başbakan Batılı egemen güçlerin Ortadoğu’daki taşeronudur. Bu egemen güçlerin her istediğini yapan konumdadır. Arada bir diklendi, dersini aldı vazgeçti. ‘Libya’da NATO’nun ne işi var’ dedi. Sonra gitti tıpış tıpış imzayı attı, NATO’nun Libya’ya müdahalesine kapı araladı. Bugün kutsal Ramazan’dayız. Sivillerin öldüğünü, Akdeniz’de binlerce Müslüman’ın öldüğünü biliyoruz. Bunların birinci sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onay vermeseydi ya! Türkiye Libya’nın bölünmesine nasıl imza atar.”

AKP yalakalığı yapan yükseliyor

SORUŞTURMANIN gizliliği ilkesine uyarak en sağlıklı soruşturmayı yapanlar Deniz Feneri savcılarıdır. Kim ne derse desin. Gazetelerden uzak kaldılar, sabırla iğne ile kuyu kazar gibi çalıştılar. Bütün engellemelere rağmen Almanya’ya da gittiler. Sonunda düğmeye bastılar. Silivri ya da Balyoz soruşturmalarıyla Deniz Feneri soruşturmasını karşılaştırdığınızda aradaki farkı çok net olarak görürsünüz. Savcıların özeni, medyaya servis yapılmaması, insanların baştan suçlu ilan edilmemesi, bazı bilgi, belgelerin saklanması açısından... Düşünün, gelen bilgiler tutukluların lehine olduğu için adli emanete alınıyor. Bunları soruşturmuyorsunuz. Asıl soruşturulması gereken bu değil mi? Soruşturulmuyor ama ne yapılıyor? Sanık lehine olan delilleri gizleyenler HSYK’ya ya da Yargıtay’a üye olarak terfi ettiriliyor. O zaman sormak gerekmiyor mu? Siz bu terfiyi hangi ahlaki kurallara göre yaptınız? Tek ölçü var AKP yalakalığı. AKP yalakalığı yapanlar, AKP’nin gözlüğüyle olayları sorgulayanlar terfi ediyorlar, belli yerlere geliyorlar. Deniz Feneri’nde kararlı bir soruşturma yapıldı, sonuca ulaşıldı. Şimdi, ‘Biz bu savcılardan dosyayı nasıl alırız. Kendi istediğimiz savcılara nasıl veririz’ arayışı içindeler.

Askerle özel ilişki yok

Genelkurmay’la özel bir ilişki içine girmenin gereğine inanmıyoruz. Yeni komuta kademesiyle ilişkilerimiz, herhangi bir kamu kuruluşunun yöneticileriyle ilişkilerimiz nasılsa, öyle olacak. Özel bir ilişki aramanın gereği yok. Ancak hükümet de özellikle terör konusunda mecliste gurubu bulunan tüm partilere bilgi vermek zorundadır.

O polisler soruşturulacak mı

Geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Gazetesi’ne bomba atılmasıyla ilgili olarak, mahkeme önünde ciddi bir itirafta bulunuldu. İlgili kişi, bombayı kendisine veren emniyet görevlilerinin isimlerini verdi. Bakalım İçişleri Bakanı gereken duyarlılığı gösterecek mi? Soruşturma açacak mı? Bunlar kapalı kapılar arkasında veriler ifadeler değil, mahkeme önünde verilen ifadeler. İçişleri Bakanı’nın atacağı adımları merakla bekliyorum, hiç ses çıkmıyor gerçi.
 
vatan

Notice: Undefined index: video_resim in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/detail-news.php on line 57
Yorumlar


Notice: Undefined variable: uyeid in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/functions.php on line 246

gazzeli 15 Yıl Önce

BU İŞBİRLİKÇİLER AMCALARININ İZNİ OLMADAN ADIM ATAMAZLAR ÇÜNKÜ BU PARTİ AMERİKADA KURULDU BU KURULUŞ AŞAMASINDA BİRTAKIM SÖZLER VERİLDİ VERİLEN BU SÖZLERİN DIŞINDA HAREKET ETME İHTİMALLERİ YOK BÜTÜN DEMEÇLER BU MERKEZDEN ELLERİNE VERİLİYOR ONLARDA İŞBİRLİKÇİLİK YAPIYORLAR YAPTIKLARI BAŞKA BİR ŞEY YOK HİÇ SİZ BUNLARDAN İŞSİZLİĞİ NASIL ÖNLERİZ BU EKONOMİYİ NASIL DÜZELTİRİZ DİYE BİR PROJELERİ VARMI BUNLAR NEYAPTIKLARININ FARKINDA DEĞİLLER ÜLKEMİZİ ÇOK KÖTÜ GÜNLER BEKLİYOR BU SAATTEN SONRA HERŞEYE HAZIRLIKLI OLUNUZ.


Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0
Daha Fazla Haber
Son Dakika
5 Kez Görüntülendi.
Pamukova’da da Cumhuriyetin 103. Yılı kutlandı.
Ekonomi
74 Kez Görüntülendi.
3 Günlük Pamukova Ayva Festivali bugün sona erdi.
Kültür Sanat
313 Kez Görüntülendi.
Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü” Şimdi de Rusya’da
Siyaset
204 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Yeni Partinin yeni ilçe başkanı Murat Salih oldu.
Kültür Sanat
617 Kez Görüntülendi.
Türk Menşeli “Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü” Yurt Dışında Verilmeye Başladı.
Sıcak Haber
495 Kez Görüntülendi.
Pamukova Sevilen bir adamını kaybetti
Özel Haber
433 Kez Görüntülendi.
çobanlar 10 Milyonluk tesisleri talan ettiler.
Ekonomi
196 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Kamyoncular bir Taşıma ve İşletme Kooperatifi daha kurdular
Özel Haber
238 Kez Görüntülendi.
Çakır Muhammed'in Yeni Klibi yayınlandı.
Güncel
278 Kez Görüntülendi.
Pamukova ya yeni gelen Kaymakamı Ziyaretler devam ediyor.

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0