banner392

Pamukova Bilge Kişisini kaybetti.

Pamukova’nın en bilge kişilerinden biri olan Oral Peksöz hayatını kaybetti. Peksöz muhasebenin sahipleri Hasan ve Hakan ve Ali Peksöz ün babaları ve Beykoz İlçe Milli Eğitim Spor müdürü Zeki Kıran’ın kayın pederi olan Oral Peksöz 1 aydır İstanbul Siyamı Ersek Hastanesinde tedavi görüyordu.

Pamukova Bilge Kişisini kaybetti.
Oral Peksöz beş yıl önce kimsi felç geçirmiş bir daha eski haline kavuşamamıştı. Bir ay önce de ayağında kangren teşhisi konmuş ve ayağının biri dizkapağından alınmasına rağmen bir türlü düzelemedi. Dün sabah saatlerinde hayatını kaybeden Oral Peksöz bugün Pamukova Orta Camiinde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazından sonra kalabalık bir cemaat eşliğinde Orta mezarlığa kadar omuzlarda götürüldü ve Milli Mücadele kahramanlarından dedesi Hasan Çavuş Peksöz’ün yanına defnedildi.
 
Cenazesine Pamukova Belediye Başkanı, İl genel meclisi üyeleri ve çeşitli görüşteki siyasiler yanında İstanbul Beykoz İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Serkan Öçalmaz ve arkadaşları da katıldılar.
 
Pamukova da bir zamanlar belediye meclis üyeliği ve vekaleten belediye başkanlığı da yapan Oral Peksöz Pamukova yı tarihi ile ve çevrede yaşayan insanları ile de iyi tanıyordu. Oral Peköz 78 yaşındaydı. Ona herkes danışıyor ve o yüzden ona bilge kişi deniyordu.  
 
Belki de onu hiç unutturmayacak eserlerinden biri de Pamukova yı tanıtan bir kitap yazmasıydı. Hastalanmadan önce Pamukovahaber.com sitemizde de yazılarılar yazıyordu.
 
Pamukovahaber.com olarak merhuma Allahtan rahmet, yakınlarında sabır diliyoruz.

 
Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2012, 23:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
GÜNAY ERKUL
GÜNAY ERKUL - 12 yıl Önce

Kıymetli arkadaşım öncelikle ailecek başınız sagolsun.Değerli büyüğümüz Oral abimizi kaybetmek beni çok üzdü ,onu tanıyanlar onun nasıl ilim vede irfan sahibi olduğunu bilirdi.Ailecek koşturup elinizden geleni yaptınız.YÜCE MEVLAM taksiradını affeylesin mekanını cennet eylesin.

ridvan şahin
ridvan şahin - 12 yıl Önce

senden hayat ve siyaset adına güzel şeyler öğrendim, siyasette olman gereken yer nasip olmadı olsun,muhsin yazıcıda öyle oldu mesaj bu ,nur içinde yat mekanın cennet olsun allah kalanlarına sabırlar versin

Muhsin GÜR
Muhsin GÜR - 12 yıl Önce

Peksöz Ailesinine sabırlar diler.Oral abimizin mekanı cennet olsun.Ayrıca Gülfer hanıma da sabılar diliyorum.

ismail gökoğlu
ismail gökoğlu - 12 yıl Önce

sevgili kaptan ışığın bol olsun. nurlar içinde yat. sevdiklerine sabırlar diliyorum.

Refik YENER
Refik YENER - 12 yıl Önce

Değerli arkadaşım HAsan Babanın vefatını yeni öğrendim. Allah mekanını cennet eylesin. Sizlere sabırlar ihsan eylesin.

selim doğan
selim doğan - 12 yıl Önce

rabbim mekanını cennet eylesin allah rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum

SIRADAKİ HABER