banner392

Orda bir göl var uzak değil. O göl hepimizin gölüdür.

Sakarya/Kaynarca Belediye başkanı Zeynur Özel Sakarya basını ile Reisler gölü kenarında buluştu. Ajansler, gazeteler ve internet sitelerin yönetici ve muhabirleri ile birlikte yemek yiyen Özel “Bu göl hepimizin gölüdür. Bunu sizlerden tanıtmanızı rica ediyorum” dedi

Orda bir göl var uzak değil. O göl hepimizin gölüdür.

Anadolu Ajansı Kaynarca Temsilcisi Sedat Balta’nın daveti ve organizasyonuyla basın pikniğinde bir araya gelen gazetecileri, Belediye Başkanı Zeynur Özel ağırladı. Pikniğe Sakarya Radyo, Televizyon İnternet Yayıncıları Derneği (RATED) Başkanı Remzi Adıyaman, çok sayıda gazeteci, ile ilçe yöneticileri İlçe Jandarma Komutanı Neşat Günal, MHP ilçe Başkanı Mustafa Boğaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Tan, Ziraat Odası Başkanı Cevdet Günhan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tuncay Göktaş, Muhtarlar Derneği Başkanı Cevdet Günhan, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Azmi Çelebi, Avcılar ve Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Muharrem Çelebi katıldılar.

Başkan katılımcılarla birlikte yemek öncesi göl çevresinde geziye katıldı. Ailelerin de dinlenmek için geldikleri göl kenarında balık tutanlar, ızgara yapanlar ve top oynayanlar yanında kır çiçekleri içinde fotoğraf çektirenler de vardı. Sakarya dan Kuzey doğu yönünde, Adapazarı merkezine 8 km kadar uzaklıkta ve yeni yapılmış asfalt yoluna yakın yerde ki Reisler gölü gerçekten tam bir piknik alanı. Hafta sonu bilenlerin gittikleri göl Sakarya’nın diğer ilçeleri tarafından bile tam bilinmiyor.

Reisler Göleti piknik alanında gezdirilen gazeteciler gördükleri manzaraları fotoğrafladılar ve piknik yapanlarla sohbet eden başkanın görüşlerini de aldılar. Başkan Zeynur Özel:  “Bugün Sakarya’nın değerli basın mensuplarıyla bir arada olmaktan mutluyum. Bu pikniğe katıldığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Bazı arkadaşlarımız icraatlarınızı anlatın diyor ama burası yeri değil. Bir gün sizi hizmetlerinizi tanıtacağımız gezeceğimiz bir organizasyonda bir araya gelirsek o zaman anlatırız. Ancak şu anda içinde bulunduğumuz Kaynarca'mızın en önemli turizm değerlerinden biri olan Reisler Göletini tanıtmanızı bekliyorum” dedi. 

Başkan Özel gölün tanıtılmasını istediklerini için basınla bir araya geldiklerini söyledi. Belediye tarafından organize edilen günde piknik yapıldı, ızgaralar yendi. Sakarya'nın yöresel çalgısı davul ve klarnet eşliğinde çalgılar çalındı. Günün anısına birlikte fotoğraflar çekildi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2018, 08:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER