banner392

Kartepe den güzel görüntürle 2013 e veda ederken…

İyisi ile kötüsüyle bir yılı daha geride bırakırken, Pamukovahaber olarak bölgemizden en güzel görüntüleri sizlerle paylaşmak istedik. İşte bölgemizin güzel görüntülerinden biri de Kartepeden manzaralar.

Kartepe den güzel görüntürle 2013 e veda ederken…
Yepyeni bir yıla az bir zaman kala birçok söz söylenebilir. Ama bazen bir iki fotoğraf her şeyi anlatır. İşte yaşadığımız bölgenin en güzel günlerini yaşayan Kartepe den bugün çekilmiş kar manzaraları, karın tadını çıkaran insanlar, sımsıcak bir günde yükseklerden ovaya bembeyaz karlar üzerinden vurarak yansıyan güneş ışıkları, içimizden “keşke bende orada alsaydım.” diyeceğimiz manzaralar.

Hafta sonunda Kartepe ye günübirlik gezi düzenleyen Sakarya’dan yurdun her yerine geziler düzenleyen SAU-TUR bu Pazar günü de Sakarya'mızın sınırında kalan Kocaeli iline bağlı en yüksek tepesi olan (1500 m) bölgeye gezi düzenledi.

Havalarında güzel olması geziye daha da bir güzellik kattı. Sau-Tur yöneticilerinden Aynur Yıldız. “Kartepe gezimiz geziye katılanlar açısından 2013 yılının en güzel anılarından bir gün olarak kalacaktır. Çünkü Adapazarında kardan eser yokken, Kartepe de 20 cm lerde kar vardı. Unutulmayacak gezilerimizden biri oldu.”dedi.

Pamukovahaber olarak SAU-TUR gezi yöneticileri tarafından görüntülenen 2013 yılının kar manzaralarını sizlerle paylaşırken, 2014 yılının herkese güzellikler getirmesini temenni ediyoruz.



Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2013, 01:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ekrem findik
ekrem findik - 10 yıl Önce

bu paylasimi yapan ve emegi gecen herkeze sonsuz tesekkurlerimizi sunuyoruz. toplam 143 kisinin katilim gosterigi bu gezimiz cok guzrl gecti hizmet veren gonultas turizm ve ekip arkadaslarimiza cok tesekkur ederiz...

SIRADAKİ HABER