banner392

Belediye’den bir yaşam alanı daha.

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser’in halkın daha rahat nefes alacağı, Pamukova ya yakışır yaşam alanlarının çoğaltılması için geliştirdiği “Yaşam alanları projeleri” kenar mahallelere kadar yaygınlaştırıldı.

Belediye’den bir yaşam alanı daha.

Böke Dere parkından sonra şimdi de Elperek Mahallesinde belediye ye ait yeşil alanın park yapılması için çalışmalar başladı. Ekşioğlu İnşaat tarafından yapılan toplu konutların bulunduğu alanda yapım çalışmalarız devam eden parka yerleştirilen oyun araçları küçükler ve büyükler tarafından da büyük ilgi görüyor. Gece geç saatlere kadar fitnet araçlarında mahalle sakinleri spor yapıyorlar.

Vatandaşların gösterdiği ilgiden sonra parkın çevere düzenlemesi çalışmalarını başlatan belediye yetkilileri her gün parkta ki çalışmaları yerinde inceliyorlar.

Fen İşleri Müdürü Nuri Öztürk harita çalışmaları nı yaparak alanın peyzaj çalışmaları için kullanılabilir alanın tesbitini yaptı. Başkan yardımcısı Osman Yılmaz ise parkın çevre düzeni ve mimari projesini geliştirdiklerini çevrenin güzelleştirilerek ağaçlandırılacağını, parkta oyun oynayan çocuklarını seyretmek içen anne ve babalar için de rahat oturulcak bölümler yapılacağını söyledi.


Osman Yılmaz: “Mahallede halkın daha rahat dinlenebileceği, çocukları için oyun alanı, aileler içinde park ve mesire yeri şeklinde güzel alanlar yapmaya çalışıyoruz”dedi.

Bu güne kadar Pamukova belediye si çok sayıda park ve bahçeyi hayata geçirdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2018, 18:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukovalı
pamukovalı - 13 yıl Önce

sayın osman yılmaz acaba hergün önünden geçtiği dörtyol altındaki parkın ne halde olduğundan bihabermi?lütfen eskimiş oyun parklarımızıda güzelleştirelim.teşekkürler.

SIRADAKİ HABER