banner392

Ali Zağlı hayatını kaybetti

Teşvikiye köyünde oturan, Pamukova Dolmuş Taksi Yazıhanesinde dolmuşculuk yapan 3 çocuk babası Ali Zağlı hayatını kaybetti.

Bir süreden beri akciğer rahatsızlığı çeken Zağlı bir süredir tedavi görüyordu. Dün sabah hayatını kaybeden Ali Zağlı nın cenazesi Teşvikiye köyünde kılınacak cenaze namazından sonra doğduğu köy olan Geyve Akdoğan köyü mezarlığına defnedilecek.

65 yaşında hayatını kaybeten Ali Zağlı nın iki kız ve 1 oğlu var. İbrahim Zağlı’nın abisi olan Ali Zağlı Pamukova da Emlakcılık ta yapmıştı.

Renkli bir kişiliğe, sorumlu bilince yeri gelince haksızlıklara karşı koyuşta sık sık görüp konuştuğumuz Ali Zağlı'nın daha önce bir toplumsal olayda konuşma vidosunu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu arada merhuma Allahtan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2018, 13:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
cengiz altunterim
cengiz altunterim - 13 yıl Önce

ben fethiye,den pamukova,lı cengiz usta, ali zağlı arkadaşımın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum.kederli ailesine başsağlıği dile,allahtan sabırlar diliyorum. iyi hoş bir arkadaşım olarak vefatına çok üzüldüm adam gibi adamdı ibrahim arkadaşımada bu vesile ile selam eder.tüm pamukova,lılara selam diyorum.taksici arkadaşlarada başınız sağolsun diyor hayırlı işler diliyorum.

SIRADAKİ HABER