banner392

Pamukova kasım ayında doğalgazı kullanmaya başlayacak

Pamukova Doğalgaz kazı çalışmaları başladı. Firma yetkilisi gazın Ekim sonu kasım ayı başı kullanılmaya başlayabileceğini söyledi.

Pamukova kasım ayında doğalgazı kullanmaya başlayacak
Pamukova Belediyesinde Fen İşleri Müdürü Nuri Öztürk’ünde hazır bulunduğu toplantıda Akmercangaz proje müdürü Hikmet Doğan kazım çalışmaları başlayan Pamukova Doğalgazı ile ilgili bilgiler verdi.

Doğan:
“Gaz firması yetkilileri olarak çalışmalara başladık. Müteahhit’ imiz, mühendislerimiz ve belediyemiz ile birlikte çalışarak en kıza zamanda Pamukova ya gazi vermeyi düşünüyoruz. Takriben gaz verme tarihimiz 2011 Ekim ayı sonu ile kasam ayı başlarında olacaktır. Bu yılki hedefimiz 200 km civarında çelik boru döşemeyi hedefliyoruz.” dedi
Pamukova belediyesi olarak çalışmaların içinde olacaklarını söyleyen Belediye Fen İşleri müdürü

Nuri Öztürk ise;
“Çalışmaların her safhasında bizde belediye olarak Yüklenici firmanın yanında olacağız. Alt yapı çalışmalarında biz bölgeyi daha iyi bildiğimiz için birlikte çalışacağız. EPKD’da imzalanan sözleşmede belediyeler doğal ortaktırlar der. Belediyeler işin yüzde on ortağıdır.” Dedi.

Pamukova doğalgazı sözleşmesi imzalandığı günden beri belediyeden ve kaymakamlıktan çok yakın ilgi gördüklerini belirten Akmercangaz proje müdürü: Hikmet Doğan.
Belediye ve kaymakamlığa teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2011, 23:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
stm
stm - 13 yıl Önce

kaç tane ev sahibi alacak merak ediyorum doğrusu

SIRADAKİ HABER