banner392

Pamukova da ilk doğalgaz Meryem teyzenin evine verildi

Pamukova da evlere ilk doğalgazı Güner Mühendislik Meryem Ayçicek ın evine verdi. Gazı kullanmaya başlayan Meryem Ayçicek “Artık bulaşık yıkamak için ocakta su ısıtıp sıcak su hazırlamayacağım. Çeşmeyi açtığımda sıcak suyum hemencecik geldi. Modern hayat bu olsa gerek” dedi.

Pamukova da ilk doğalgaz Meryem teyzenin evine verildi
Meryem teyze doğalgazın kendisine bayağı yardımcı olacağını söyledi. Ancak “Doğalgaz ocağımda da tasarruflu olduğunu duydum. İlk Faturam geldiğinde ne kadar tasarruflu olduğunu kendim karşılaştırma yaparak göreceğim” dedi.

Gaz açımını yapan Güner Müehdislik teknikeri Onur Güner Meryem teyzeye gaz kullanımı hakkında tavsiyelerde bulundu.
“Teyzeciğim doğalgaz pisliği olmayan kendinizi yormadan kolaylıkla ve güvenle kullanabileceğiniz bir enerji. Sıcak suyunuz elektrik kesilmediği sürece ve kombiyi kapatmadığınız sürece her zaman sizin komutlarınızla çalışır.” Dedi.

Onur Güner Dikkat edilmesi gerekli önemli bilgilerde verdi.
“Doğalgaz kullanırken ocağı açık bırakmayın. Eğer unuttuysanız çevreye yayılan Çürük Sarımsak kokusuna benzer koku duyarsanız o koku çevrede gaz olduğunu gösterir. Bu durumda elektrik prizlerini ve aydınlatma düğmelerine dokunmayın. Derhal 187 nolu telefonu arayarak durumu doğalgaz acil servisine bildiriniz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 12:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER