banner392

Pamukova da doğalgaz altyapı çalışmaları devam ediyor.

Geyve, Alifuatpaşa ve Pamukova’da doğalgaz altyapı çalışmaları hızlı bir şekide devam ediyor. Şu ana kadar Geyve, Alifuatpaşa ve Pamukova da 4930 m çelik hat, 47.162 m polietilen hat döşemesi tamamlandı.

Pamukova da doğalgaz altyapı çalışmaları devam ediyor.
Akmercan Gepa Doğalgaz Dağıtım San. Tic lmt. Şirketi proje müdürü Hikmet Özdoğan ilk gazın evlere ve işyerlerine Kasım 2011 tarihinde verilebileceğini tekrar söyledi.
 
Pamukova da çalışmaları yerinde inceleyen Proje müdürü Hikmet Özdoğan:
“Geyve, Alifuatpaşa ve Pamukova’da doğalgaz altyapı çalışmalarımız planladığımız şekilde devam ediyor. Doğalgaz ana hat çalışmalarında önemli aşamaya geldik. Şu ana kadar 4930 m çelik hat, 47.162 m polietilen hat çekildi. Kasım 2011 tarihinde ilk doğal gazı verebileceğimizi düşünüyoruz.” Dedi.
 
Özdoğan:
“1 Temmuz 2011 itibariyle firma yetikilendirme çalışmalarına başlıyoruz. Yetki almak isteyen firma yetkililerinin konu hakkında bilgi almak için Akmerkaz ofisine gelerek ya da firma sorumlumuz İbrahim Azak ı telefonla arayarak 0 264 551 40 14 ve 24 nolu telefondan bilgi alabilirler. Yetki almaya hak kazanmış firmalar ev, iş yeri ve kurum ve kuruluşlarda tesisat yapma ve proje yapma yetkilerine sahip olacaklardır.”dedi.
 
Binalarda doğalgaz kullanmak isteyenlerin mutlaka Akmercan Gepa Doğalgaz Dağıtım San. Tic. Limited. Şirketi tarafından yetki belgesi almış firmalar tarafından tesisatlarını yaptırmaları zorunluluğu var.
 
1 Temmuz tarihinden itibaren yetkilendirilmiş firmalar belirlenmiş olacak.
 
Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2011, 02:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER