banner392

Pamukova cadde ve sokakları artık daha temiz olacak

Pamukova Belediyesi iş makinalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Bir ay önce modern bir cenaze aracından sonra sokakları süpürme ve parkları temizleme araçlarıda aldı.

Pamukova cadde ve sokakları artık daha temiz olacak
Yeni alınan yol süpürme aracı ile parkları temizleme araçları parkın karşısındaki alanda sergilendi. Araçların teslimini yapan yetkiliden bilgiler alan Başkan Cevat Keser yol süpürme aracına binerek prova yaptı.
 
Parkları temizleme aracını da yakınden inceleyen başkan
 
“Pamukova da hızla devam eden doğalgaz çalışmaları nedeni ile cadde ve sokaklarımızda bir takım sıkıntılar yaşamaktayız. Bu sıkıntıları en aza indirmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.
 
İşte bu amaçla ilçemiz cadde ve sokaklarımızın daha temiz olabilmesi için Devlet Malzeme Ofisi kanalıyla ve tamamı belediyemiz öz kaynaklarından karşılanmak üzere toplam maliyeti 320.000 tl olan güçlü, vakumlaması yüksek, performansı yüksek, tozsuz süpürme, gürültüsüz temizlik sağlayan 20011 model Ravo 540 marka Yol Süpürme aracı ile Glutton marka Park-Bahçe temizleme aracı almış bulunuyoruz.” Dedi.
 
Sözlerine
“Amacamız daha yaşanabilir bir ilçe ve yeşili ile bütünleşmiş daha temiz bir Pamukova oluşturmak” diyerek devam eden başkan Keser:
 
“Yol Süpürme Aracı ve Park Bahçe Temizleme Aracı ile vatandaşımıza daha yüksek kalitede hizmet sunacağız. 5,5 ton kapasiteli bu araç, hem sulayarak hem de temizleyerek tozun çıkmasını önlemektedir. Kas gücüyle iş yapmanın yanı sıra teknolojiyi kullanarak kısa zamanda çok iş yapmanın gayreti içerisindeyiz. İnşallah ilerleyen zamanlarda araç filomuza daha başka araç takviyesi de yapacağız. Yeni araçlarımız ilçemize hayırlı olsun.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2011, 02:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
aga
aga - 12 yıl Önce

Bence bu makineler pamukovanın pisliğini temizleyemez o kadar çamura şuncağacık alet nedesin

ibo başkan
ibo başkan - 12 yıl Önce

pamukovaya gelmiş geçmiş en büyük araç filosunu kazandırdınız. son aldığınız araçlarda çok yerinde tesbit malum doğalgaz çalışmaları ile ilçemiz yolları bozuldu.en kısa sürede eskisi gibi güzel olacağından şüphemizde yok.hayırlı olsun diyorum Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.bir ricam başkanım itfaiye araçlarının modernizasyonu çok daha verimli olacaktır dikkatinize sunarım.iyi çalışmalar. ALLAH SENİ BAŞIMIZDA EKSİK ETMESİN

yuksel
yuksel - 12 yıl Önce

abicim bu kış çizme aldım sokaklarda yürümek için... bizim başkanda lüks süpürge makinaları alıyor ya.. Varmı ANLAYAN

NUSRET USTA
NUSRET USTA - 12 yıl Önce

ÖNCE DOĞAL GAZ İÇİN AÇILAN KANALLARIN ÜSTLERİNİ KAPATIN HER TARAF TOZ ÇAMUR İÇİNDE . GİDİN ALİFUATPAŞAYA BAKIN BAŞKANLARI DOĞALGAZ İÇİN KAZILAN KANALLARIN ÜSTLERINI TEKRAR KILITLI PARKE İLE HEMEN KAPATTIRDI BEN HALKIMI VATANDASIMI TOZ CAMUR ICINDE BIRAKMAM YURUTMEM DIYOR. ŞU İLÇEDE NE BIR DUZEN VAR NEDE BIR NIZAM.İLÇEMİZE GELEN MİSAFİRLER BU KARMASILIKTAN DOLAĞI BURASI HANGI KÖY DİYOR.

SIRADAKİ HABER