banner392

Isı yalıtımında Mantolamaya alternatif çözüm boya ürettiler.

Binalarda ısı yalıtımı zorunlu hale geldi. Binalarını mantolama ile ısı yalıtımına karşı alternatif olarak Derin Boya üretildi. Derin boya üreticisi firma bu boya ile binaların yüzde 30 ile 50 arasında yalıtım sağlandığını iddia etti.

Isı yalıtımında Mantolamaya alternatif çözüm boya ürettiler.
Derin Boyanın Pamukova temsilcisi Ahmet Kazan ise kendi binasında mantolama yaptırdıktan sonra bu boya firması ile iletişim kurduğunu yeni işyerinde ise derin boyayı denemeye başladığını söyledi.
 
Derin boyanın Antibakteriyel değil Antimikrobiyel olduğunu söyleyen Ahmet Kazan:
“Derin boya yapılmış Türkiye nin birçok ilindeki ev sahipleri bu boyayı yaptırmışlar ve hiç kimse şikayetçi değil. Aksine bu boyayı yaptıranlar binalarında ısı kaybının yüzde 50 ye kadar indiğini söylediler. Bende bunun üzerine Pamukova ya derin boyayı getirmeye karar verdim. Artık Pamukova da da derin boya kullanımına başlayacağız” dedi.
 
Ahmet Kazan Pamukova da ısı sistemlerinde güneş enerjisini Pamukova ya ilk getiren kişi. Şu anda Pamukova da binaların çoğunun üzerinde bulunan güneş enerjileri panelleri onlara ait. Derya Güneş Enerji sistemleri firmasının sahibi olan Ahmet Kazan yeni ısı yalıtım boyasını herkese tavsiye ediyor.
 
FİRMAYA ULAŞMAK İÇİN (Buraya Tıklayın)


Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2012, 03:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER