banner392

Doğalgaz Yangınlarına karşı İtfaiye ye tatbikat verildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Pamukova İtfaiye Gurup Amirliğinde görevli personeline, Akmercan GEPA Teknik Elemanları tarafından “Doğalgaz Yangın Söndürme Eğitimi ve Söndürme Tatbikatı” verildi.

Doğalgaz Yangınlarına karşı İtfaiye ye tatbikat verildi.

Pamukova Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen eğitim toplantısında


Geyve Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda düzenlenen eğitim toplantısında Akmercan GEPA Bölge Müdürü Mustafa Hacıalioğulları ve İç Tesisat Şefi Müh. Emre Göktaş tarafından Pamukova İtfaiye Gurup Amirliği Personeline:

1-Doğalgaz Yangınları ve Söndürme Teknikleri,

2-Doğalgaz nedir, Tehlikeleri nedir, Riskleri nelerdir,

3-Doğalgazın özellikleri, Hava gaz karışımı, Patlama” konularında slayt-video destekli eğitim semineri verildi.

 

 

TATBİKİ UYGULAMA YAPILDI.
Akmercan-GEPA teknik elemanları tarafından düzenlenen açık alanda; Doğalgaz yangınlarına karşı nasıl müdahale edilmeli ? konulu uygulamalı bilgilendirme, eğitimi verildi.
Pamukova  İtfaiye Gurup Amirliği Personeli, kendilerinden istenilenleri hemen ve doğru biçimde yerine getirerek ne kadar eğitimli bir ekip olduklarını bir kere daha kanıtladı. Hazırlanan düzeneklerde; ev doğalgaz yangınları, kutu yangınlarını söndürme ve yangın tüpleri ile müdahale teknikleri konularında yapılan uygulamalarda tam not aldılar. 

Akmercan GEPA Doğalgaz Bölge Müdürü Mustafa Hacıalioğulları konu ilgili açıklamasında şu bilgileri verdi:  "Akmercan GEPA tarafından düzenlenen eğitimde, yangın tatbikatı öncesi doğalgaz yangınları ve söndürme teknikleri hakkında bilgiler verildi. Yangın doğal gaz dan kaynaklanıyor ise ilk olarak doğal gaz vanasının kapatılması gerektiği ve ardından 187 acil hattının aranması gerektiği belirtildi. Bilgilendirme sonrasında itfaiye çalışanlarına doğal gaz yangınlarında müdahale teknikleri uygulamalı olarak gösterildi.”dedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2018, 08:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER