banner392

Ramazan Bayram ve öğrencileri Antalya’dan madalyalarla döndüler.

Pamukova da Wushu Sporunun başarılı hocası Ramazan Bayram yetiştirdiği öğrencileri ile birlikte katıldıkları 05-15 Şubat tarihlerinde Antalya Lara WOW Cremlin Place de yapılan Türkiye Wushu Şampiyonasında madalyalarla döndüler.

Ramazan Bayram ve öğrencileri Antalya’dan madalyalarla döndüler.

 Eski Milli Sporcumuz da olan Avrupa 2. si Ramazan Bayram Antalya da Türkiye 1. Si olurken, Bayan hoca Filiz Dağaşan Türkiye 2. Oldu.

Bayarım’ın açtığı spor okulunda 8 aydır sıkı çalışan Öğrencilerden minikler Sanda + 37 kg da Ahmet Mete Bayram Türkiye 1.si, 48 kg da ise Hilmi Tunahan Kaboğlu Türkeyi 2. oldu. Minikler 30 da da Abbas İpekçioğlu Türkiye 3. oldu.

Bundan sonraki müsabakalarda Pamukovalı Wushu sporunun başarılı hocaları Ramazan Bayram ve  Filiz Dağaşan ülkemizi temsil edecekler.




Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2017, 00:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ramazan BAYRAM
Ramazan BAYRAM - 7 yıl Önce

sporu spor diye yapmak lazım ticaret olarak değil pamukova'da wushu sporunu en layık olduğu şekilde en kaliteli öğrencilerimizle gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz rabbi̇m izin verirse gelecek sene milli takımda alınlarının hakkıyla şampiyon olarak ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştiriyorum şampiyon hocanın şampiyon sporcuları bunlar ...

SIRADAKİ HABER