banner392

Pamukovalı Boluspor’un kanat oyuncusu Emre Kılınç Sivassporla anlaştı.

Bolusporun Kanat oyuncusu Emre Kılıç yaklaşık 900 bin Tl bonservis ücreti vermesi gereken Sivasspor’un bu Emre ile 5 yıllık anlaşma yaptı.

Pamukovalı Boluspor’un kanat oyuncusu Emre Kılınç Sivassporla anlaştı.
 Dün Sivasspor Başkanı Mecnun Okyatmaz ve Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı`nın bir araya geldiği iddia edilirken iki başkan Emre Kılınç için anlaştığı söylendi.
1994 Pamukova doğumlu kanat oyuncusunun bu sezon sonunda Boluspor ile mukavelesi biterken bu hafta Sivasspor maçından sonra takımdan ayrılması bekleniyor.

Kırmızı beyazlılarda Emre Kılınç Sivasspor ile anlaştığı öne sürüldü.. Yaklaşık 900 Bin TL bonservis ücreti vermesi beklenen Sivasspor`un bu oyuncu ile 5 yıllık bir anlaşma yapması bekleniyor.

TRANSFER MERKEZİNİN HABERİ;

Boluspor alt yapısından yetişen yetenekli kanat oyuncusu Emre Kılınç, Sivasspor ile anlaşmaya vardı.

Yaklaşık 4.5 sezondur TFF 1.Lig`de maç sayısı ve istikrarıyla göze çarpan 22 yaşındaki oyuncu, bu süreçte birçok Süper Lig takımı ile anılmıştı. TFF 1.Lig`de şampiyonluğun önemli adaylarından Sivasspor, Emre Kılınç için kulübü Boluspor ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Bir kaç gün içinde resmi imzaların atılması beklenirken, sözleşmenin 5 yıllık olacağı gelen bilgiler arasında. 1.Lig`de 125 maçta 21 gole imza atan Emre Kılınç, bu sezon 17 lig maçının 16`sında forma giydi ve 2 tane de gole imza attı.

Haber: sporbolu.com

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2017, 02:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER