banner392

Pamukova Sporun alt yapısında top koşturan 5 genç milli takım elemelerine gitti.

Pamukova Spor alt yapısında yetişen 5 genç Milli Takım a katılabilmek için bugün Sakarya da yapılacak elemede ter dökecekler.

Pamukova Sporun alt yapısında top koşturan 5 genç milli takım elemelerine gitti.

1999-2000-2001 doğumlu olan gençler Bugün Sakarya Erenler Spor tesislerinde yapılacak sınavda başarılı olurlarsa Milli Takıma seçilecekler.

 

Sabah erken saatlerde Adapazarı’na giden, Abdullah Eryiğit, Umut Emre Akkuş, Melih Kabakçı, Rahman Semih Zembil ve Umut Fevzioğlu dün akşam Pamukovaspor yönetim kurulu başkan yardımcısı Süleyman Sevim in işyerinde toplandılar ve bugünkü elemelerde başarılı olacaklarını söylediler.

 

Gençlerin yetişmesinde emeği geçen Pamukova Spor Teknik Direktörü Özcan Sevinç üç yıldan beri alt yapıya önem verdiklerini söyledi. Sevinç gençlerin yetişmesinde emek harcayan Cumhur Öcal, Mustafa Karadayı gibi hocaların büyük katkısı olduğunu söyledi onlara teşekkür etti.

 

Sakarya da bugün yapılacak eleme sınavını Marmara Bölgesi antrenörlerinden Adem Tandoğan yönetecek. Elemelerde diğer ilçelerden de gençler katılacak.

 

Pamukovalı gençlerin Milli Takıma girip giremediklerini yarınki haberimizde sizlerle paylaşacağız. Şimdiden gençlere başarılar diliyoruz. 




Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2014, 10:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER