banner392

Karetecilerimiz Trabzon da rakiplere offf offff dedirttiler

8-9 Aralık 2012 Tarihleri arasında Trabzon Of İlçesinde düzenlenen 10 Ülkeden 650 Sporcunun katıldığı “Of Open Karate Şampiyonasına” 15 Sporcuyla katılan Pamukova Belediye Karate Takımı adeta “Offf Offf dedirtti” Ferdi musabakalarda 5 Şampiyonluk 3 İkincilik 7 Üçüncülük alarak toplamda 15 Madalyayla 15 de 15 yaptı.

Karetecilerimiz Trabzon da rakiplere offf offff dedirttiler
 Takım Musabakalarında adeta şov vardı...
Pamukova Karete takımı Ümit Bay ve Bayanlarda güçlü ekipler arasından Şampiyonluk Kupalarını kaldırdılar. Genç Bay Takımımız İkincilik, Genç Bayan Takımımız Üçüncülük Kupalarını aldılar.
Büyük Bayanlar ve Büyük Baylar Şampiyonluğunuda Kimseye kaptırmadılar.
        
Maçtan sonra bir açıkla yapan Antrenör .Seçkin Küçükseller: “Çok başarılı bir turnuva geçirdik 6 Kupa aldık. Bu kupalar başkanımız Cevat Kesere armağan olsun, onun desteği büyüktü, öğrencilerimi kutluyorum. Türkiye Şampiyonası öncesi hazırlıklarımızın iyi gittiğini gördük. Çok ilginç turnuva Türkiyedeydi. Ama, Trabzon, Erzurum ve Bizden başka Türk takımı yoktu. Sanki deplasmandaydık. Bütün maçlarımızı yabancılarla yaptık. Özellikle finallerde Azerbaycan ve Rusya’yla sağlam maçlar çıkardık. Türübün desteğinide arkamıza alarak Şampiyonluk Kupalarını kaldırmayı başardık.” dedi.


 
Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2012, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER